Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Gençlik spor bakanlığı neyi amaçlıyorsun alan sınavı çok gereksiz olmuş, puan türleri keskin bölüm puanları ozaman bölün bazlı al madem tüm iibf ozaman ortak puan türleri kullan p29 90 ile başvurmuyorum ben girecek herkese başarılar
-
@willsmithh Hakli bir isyan. Benim puanim 89 ben bile başvurmak istemiyorum
-
Sınav tarihini göremedim arkadaşlar ne zman olcak acabaa
-
@ekonometrisyen "10- Yarışma sınavına girmeye hak kazanan adaylar, yazılı sınavın yeri ve tarihi ile yazılı sınavda başarılı olup sözlü sınava girmeye hak kazananlar ve sözlü sınavın yeri ve tarihleri daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır"
-
iibf p 39 88.73 gelir mi dersiniz arkadaşlar bana gelmez gibi geliyor ama
-
@keynesinvarisi teşekkür ederim acaba daha öncekş yılların soruları var mı
-
@willsmithh aşırı sağlam konular nedir iibfnin çektiği
-
Alan bilgisi her grup icin ayri diyor ama hangi grup hangi konulardan sorumlu yazmiyor degil mi ben mi anlayamadim arkadaslar?
-
@hukukcukişi 1.2.3 grub var iibf 2.grubdan asagidaki tablodan 2.gruba bakcan hocam
-
@adam-simith tamamdir hocam sagolun artik bulmaca gibi ilanlari kendimiz cozuyoruz tarihler belli olmuyo hatta alim yapacaklarinin ilani falan
-
@hukukcukişi rica ederim hocam:)
-
Dernekler denetciligi de aciklandi p23 ile almiati ordan 30 kisi gitti
-
geçmiş yıllarda giren arkadaş var mı? çıkmış sorulara nasıl ulaşabiliriz?
-
-
@onuktekin ilan ve sınav konuları epey değişmiş p 3 le almışlar o zaman ve şimdi ki sınav konuları çok fazla
-
@pijamalıhakim Evet öyle olmuş. Sadece p48 olsaymış keşke. P3 ile de 86,5... kapatmış.
-
91.4 ile şansım nedir sizce? Böyle öngörülerde çok başarısızım.
1 yıldır herhangi bir çalışmam yok sizce çalışmaya başlamalı mıyım yoksa ihtimal düşük müdür? -
@pijamalıhakim başka bı alımda p117 ile almışlar 2017 temmuz sanırım.
-
Son sınav sisteme pdf olarak yüklenmiş sanırım. Yüklendiğinde hiç indiren olmadı mı acaba?
-
Yine 100 soru mu olur