Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@talisca06 hersoru 1 puanmiydi
-
@adam-simith Evet yanlış doğruyu götürmüyordu
-
@talisca06 teşekkürler
-
Öncelikle hayırlı forumlar benim de bir arkadaşım girecek inşallah sınava. o da 39 puan türünden başvuru yapacak..
Bence İİBF kısmında sınava girecek olan 200 kişinin büyük çoğunluğunu 29 ve 39 puan türünden yüksek alan kişiler oluşturacaktır. Bir çok kez uzman yardımcılığı sınavı takip etmiş biri olarak diyebilirim ki, bu sınavda mülakata 50 kişiden fazlası kalirsa sürpriz olur. soru yelpazesi çok geniş. bir de değişmeyen bir tutumu da sizinle paylaşayım. kişi sayıstay, idari hakimlik, kaymakamlık dışında bir yeri kazanırsa tüm sınavlara başvurmaya devam ediyor malesef. Demek istediğim, önümüzden şu kadar insan elendi gözüyle bakmayın bence.Hakkınızda hayırlısı
-
@camouflage Diyelim ki biri bir uzman yardımcılığını kazandı ve göreve başladı. Göreve başladıktan 1-2 ay sonra başka bir kurumu kazansa, hemen o kuruma geçiş yapabilir mi ki?
-
@camouflage nasıl yani zaten mülakata 40 kişi kalacak 2. Gruptan
-
@pijamalıhakim 10x20 katı dostum sınav var.
Mülakat sayısı doğru , bende p39 başvuru yapacağım ama p23 puanında birikme çok
-
@semihylc hocam yığılma derken P39 da 90 ile 100 puan arasında 110 kişi varsa p23 de bu sayı daha mı fazla?
-
@semihylc sizin kaç 39
-
@sherlock-holmess 23 teki sıralamalarda çok farklı değil bence 39 a göre
-
şimdi arkadaşlar sizce kaçla kapatır?
-
Arkadaşlar sınav konularının azaltılması için bir talepte bulunabilir miyiz?
-
@merveogutcu imkansiz bişey
-
91 civarı kapatır bize gelmez yine
-
@sipahi bence 88lerde kapatır
-
@theekonomist 3 puan türü olduğu için zor
-
@theekonomist ben de 88 89 gibi tahmin ediyorum açıkçası
-
Özellikle p23ler yıl ve puan olarak yazarlarsa tahmin etmek kolaylaşır çünkü o puan türünde ciddi yığılma var
-
@sherlock-holmess hocam benim p39 88.1 sıralamam 163 mesela p23 de 88.1 yakın alan varsa yazsın anlarız farkı eminim 250 civarı .
@pijamalıhakim p39 88.1 benim .
Puanlarda ayri saçma bu kadar ders den bizi sorumlu tutuyor ama p29 ve p39 da 2 ana ders var sadece . Bunun yerine versene p32 ve p42 .
-
@semihylc benim p29 89.5 üstü ve sıralama 114 yani bence ort 88 89 gibi kapatır belki bi ihtimal 87 de olabilir.