Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben listeye girdim ama Ankarada olmama rağmen girmeyecem. Öyle yok başvuruyorlar girmiyorlar muhabbetine de hiç girilmesin. Bakanlık tam bir saçmalık yapmış durumda ve hesabı da sorulmayacağı için gayet rahatlar. İşsiz bir gencin iş bulma ümidiyle gireceği sınavdan bu kadar para almak nasıl bir zihniyetin ürünü onu da anlamış değilim.
-
@nasipinshe elimiz kolumuz bagli, hicbir seye sesimiz cikmiyor maalesef
-
@yelloww sınava girmeyecek olan arkadaşların da tepki vermesi gerekirdi çünkü bugün bize yapılan yarın onlara yapılabilir. Seneye de onlar gsb uzman yrd sınavına girebilir ama kimseden bir ses çıkmıyor maalesef
-
@happy-0 Sınava girmeyeceği halde başvuranlar oluyor. Değil 380 lira 10 lira olsa başvurmayacak insanların bahanesi de bu oldu. Neyin sesini çıkartmalarını bekliyorsunuz ihtiyacın yoksa, girip girmeyeceğin noktasında kararsız kalıyorsan başvurmazsın olur biter. Hepimiz geçtik bu sıkıntılı süreçten eger bir sınava başvuruyorsam o meslegi çok istediğim içindir ve 1000 lira dahi istese ne yapar ne eder veririm.
-
Bu sınava diğer bölümler de dahil 500 kişi girecek. 190 bin TL gsb'nin kasasına gidecek. Sınavın en fazla 20 bin TL maliyeti olsun. Sömürün kardeşim devam
-
@ismlcinn gsb nin kasasına para gireceğini sanmıyorum tamamen Ankara üni ye gidecek bi ücret
-
@pijamalıhakim kimin kasasına gireceği önemli değil hocam. 500 kişiden 10 kişi için 190 bin TL para toplanıyor
-
saçma sapan ücretler alakasız ve çok fazla sınav konuları zaten işsizlik almış başını gidiyor. Doğru düzgün ilan gelmiyor gelen ilanında sanki insanlar başvurmasın diye her tarafı pürüzlü inşallah herkesin gönlüne göre olur sınava girecek arkadaşlar son ana kadar çalışın Allah büyüktür
-
"Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir.
Sınav ücreti, pandemi şartlarından dolayı bina ve salon sayısı, sınavın gerçekleştirilmesini sağlayan bina, salon ve güvenlik görevlileri sayısındaki artışlar ve toplam maliyetin sınava girecek aday sayısı(500)’na bölünmesine göre belirlenmektedir." yaptığım başvuruya bu şekil cevap geldi, sınava girecek arkadaşlara başarılar.
-
@nurkse06 tek kişilik salona alıp başımıza tek gözetmen dikecekler son 15 dakika da alevli meyve tabağı gelecek sıramıza galiba
-
@kubizm-m Büyük ihtimal
-
Sınav Ankara üniversitesinde mi olacak? Ya da bu sınav merkezinin olduğu yerde mi? Herhalde okul okul dağıtmazlar milleti.
-
Bu sınav için millet derinden mi gidiyor yoksa kimse aman girip çıkacağız umudum yok konular çorba mi diyor yani merkez uzmanlık bir alımda bukadar hareketsizlik ilk defa görüyorum. Herkeste bir salmışlık mi var anlamadım. Dal kıpırdamıyor başlıkta.
-
@lion hocam çalışıyorum ama hakim olmadığım konular var onlara pek bakmıyorum yapabildiklerimi yapayım fire vermeyeyim gerisi Allah kerim bu arada alanlar farkli herkeste kitap olmayabilir belki bilmeyen vardır bu sitede tüm bölümlerle alakalı kitaplar PDF formatında
-
haşırtdı blek bord 380 TL
-
@rmznsymn kaç kişi başvurabildi çok merak ediyorum sınav yerleri açıklanırken sayıyı da söylerler umarım
-
@gece-0 17'sinde sanıyorum sınav yerlerini aciklayacaklar. Kesin listeyi açıklarlar mi bilmiyorum. Şimdi ücretsiz olsaydı açıklamazlardi tahmini misal bizim sinifta sukadar kişi girmedi vs diye girip girmeyenleri analiz ediliyorduda. Bunda belki liste açıklanır. Ve o listede olan herkeste çok çok ciddi bir sıkıntısı olmadığı taktirde sınava gelir. Neticede 380 TL yatırmış olacaklar. Daha öncede dedim 20-25 tane kişinin parayı yatirmadigini düşünüyorum. Dolayısı ile sınava girecek aday sayısı 175-180 kişi olur diye tahminimce. Hayırlısı olsun.
-
@lion sınava rahat 100 kişinin başvurmadığını düşünüyorum
-
Girenleri direkt alsınlar o zaman kardeşim. Yani 100 olmasada 20-25 kişi vardır bence. 100 biraz fazla tabii bellide olmaz. Fiyat astronomik idi. Yol masrafı vs derken rahat bir 700 TL çıkıyor cepten.
-
@lion basvurular bitti degil mi