Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@happy-0 35 var 1-2 tane daha gelebilir hatırlayamadım
-
Telde Mozilla Firefox u deneyin sorular açılıyor
-
35'e 15 gibi ama hatırlayamadıklarım da var
-
40 doğruyu bulan yok mu yahu?
-
@yakup-cemil Benim 40-41 doğrum var
-
@gugukkusu1 sizinki iibf mi hocam
-
@yakup-cemil yok hocam hukuk
-
Yanlış soru yok değil mi?
-
Geçen sene btk sınavında da 50 soru sorulmuş. Ve kontenjan dolmadığı için barajı aşağıya çekmişler . Ne dersiniz öyle bir ihtimal yok mudur ufak da olsa. Yani bir ortalama çıkarsak 35 altı üstü burada belki biraz işaret eder bazı şeylere
-
@talisca06 hocam sınavımın iyi geçtiğini düşündüğüm halde dikkatsizlikten yanlış sık isareemisim 2 3 sorum gitti. Ona rağmen 37 olacak kısmetse.. çoğu arkadaşımız 35 sınırında. Eğer böyle bir durum olursa baraj aşağıya çekilir.
-
Ben 34 doğru saydım. Birkaç sorudan şüpheliyim inşallah çekilir. Kaldı ki besyo mezunlarına da aynı gy gk soruları yani o 657 soruları soruldu kaç tane yapmış olabilirler ki. En azından onlarda çekilir herhalde
-
@happy-0 unv arayip sormak lazım
-
Burada anket gibi bi şey yapılabiliyor mu acaba? Durumu kestirmek için faydalı olabilir.
-
Barajı 60'a cekerlerse birçok kardeşimiz için güzel olur. En azından 40 kişi dolsun mülakat için.
-
Gerçi bellide olmaz. Millet derinden sessiz gidiyor. Sınav 74-76 da kapatirsada şaşırmam.
-
@yakup-cemil İnşallah hocam bakalım merakla bekliyor olacağım sonuçları yine de
-
@lion senin sonuç heralde güzel gibi kıymetli kardeşim
-
Hocalarım bu iletinin altına yazalım 2. Grup için kaç doğru kaç yanlışımız var . Belki bize biraz ışık tutar. Benim 32 d 18 y var.
-
Yok kardeşim olan 380 TL ye oldu bizim.
-
32 ya da 33 doğru var benim de
basit hatalarla mülakatı kaçıracağım herhalde