Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@ktstmuh 2015'teki klasik sınavla aynı süreç işlerse yazılı sınav sonuçları 3 hafta içinde açıklanır.
-
Hayırlı akşamlar. ASBÜ sürekli eğitim merkezini aradığımda sonuçların bu hafta içerisinde açıklanacağını söylediler. Özellikle kamu hukuku ilk sorusu ve iktisatı düşündüğümüzde kaç puan ile kapatacağına dair fikri olan var mı ?
-
@selimali 70 barajını geçen mülakata kalır bence
-
Iktisatta zordu bence
-
@selimali bu haftadan geriye yarın kalıyor 15i ile başlayan hafta mi acaba? Bir de tahminimce asbüsem degil de kik kendi duyurur sonuçlari gibi geliyor
-
Hocam dediğiniz gibi benim tahminimce de 15 ile başlayan hafta
-
İktisadın barajını aşağı çekerler mi acaba ? Yüksek puanlılar genelde mülakatlara çalıştığı için pek detay konulara çalışmayacaklarını düşünüyorum. O yüzden pek yapılabilir gibi gelmedi.
-
Üniversiteden gelen cevap maili
Kapsamlı bir sınav yapıldı biliyorsunuz. 4 farklı alandan sınava girildi. Klasik sınav olduğu için 400 adayın tüm kağıtlarının okunması uzun bir süreç. Bu hafta cuma gününe kadar ilan edilecektir.
-
Umarım bir an evvel açıklanır sonuçlar
-
@dursundursun Cevaplar Asbüsem tarafından mı ilan edilecek bu durumda
-
Anladığım kadari ile öyle
ben iktisat yüzünden gecemeyecem zaten girenlerin hakkında hayırlısı olur umarım -
Kik duyurular da açıklanmış fakat dosya açılmıyor
-
@dursundursun Açıldı hocam şimdi. Hayırlı olsun
-
Benim olmamış olanlara hayırlı olsun
-
Hukuktan 20 kişi mülakata kalmayacak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
-
Keşke aldığımız puanları görüntüleyebilseydik. Ne kadar yapabildiğimizi bilirdik en azından.
-
Meslek hakkında detaylı bilgi verebilecek değerli arkadaşlarımız var mı ? Mülakat konusunda sizce KİK’in mülakatı nasıl olur bir tahmininiz var mı ? @paretowilfredο
-
@gugukkusu1, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Hukuktan 20 kişi mülakata kalmayacak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Evet doğru hatırlıyorsunuz. 5 kişi alınacak, 70’i geçen en yüksek ilk 20 kişi mülakata hak kazanacaktı. Demek ki 70’i sadece 10 kişi geçebilmiş.
-
Kesin 20 kişi alınacak mı şimdi. Mülakata eksik sayıda çağırmalarına rağmen eksik sayıda alım yapmazlar değil mi? Bizde 7 kişi alınacak, mülakata 8 kişi çağırmışlar.
-
@işsizmühendis maalesef bu konuda iyimser olmamanizi tavsiye ederim. Normal şartlarda bir kişi açıkta kalıyor gibi düşünebilirsiniz ancak o kadar enteresan olaylar olur ki bı bakmışsınız iki kişi alınmış. Kurumdan kuruma da fark edebilir ayrıca mühendislik alanı ihtiyaçları var ise alırlar belli olmaz