Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021
-
Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
EĞİTİM DURUMU:
4 yıllık eğitim veren üniversitelerin “Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Psikoloji, Sosyoloji, Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmakYABANCI DİL:
İngilizce sınavını Banka kendisi yapacaktır. Ancak son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puanları alan ve bunu belgeleyen adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır. (TOEFL 75,YDS 80, IELTS 6.5)ASKERLİK DURUMU:
Askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olanSINAV KONULARI:
1-Genel Yetenek Sınavı
2-İngilizce Sınavı
3-Yetkinlik Envanteri
İŞ TANIMI:
Süreçte başarılı olan adaylar, Teftiş Kurulu bünyesinde Şube Teftişleri Bölümü’nde görevlendirilecektir. Müfettiş Yardımcıları şube faaliyetlerinin denetlenmesi, saptanan bulguların ilgili Şubeler ve Genel Müdürlük Birimleri ile paylaşılması, Banka genelinde risk oluşturabilecek konularla ilgili incelemelerin yapılması, operasyonel risklerin minimize edilmesi amacıyla çalışmaların yürütülmesinden sorumludur.NOT:
Bankanın daha önceki Müfettiş Yardımcılığı sınavlarından ya da Bankanın işe alım süreçlerinin herhangi birinden mülakat aşamasında elenenler başvuramıyor.BAŞVURU İÇİN LİNK:
https:// www. kariyer. net /is-ilani/denizbank-mufettis-yardimcisi-2660733 -
bu ilana başvuran oldu mu? bankanın kendi sitesinde de görünmüyor, anlamadım geçerli bir ilan mı?
-
@imece-ece ben başvurdum kariyernetten başvuru yapılıyodu orda başvuru kapandı yazıyo şu an
-
@muddei-hususi bankanın insan kaynakları bölümünde de duyurulmamış anlayamadım. ben de başvurmuştum da siz geri dönüş aldınız mı?
-
@imece-ece hayır
-
Bugün kariyernetten özgeçmişim görüntülenmiş ama bir dönüş almadım
Başvuruları yeni incelemeye başlamışlardır belki
Ek olarak bu işle ilgili sanırım memurlarnette forumda okumuştum siz de bakabilirsiniz. Daha önceki alımda çok çok düşük bir teklifte bulunmuşlar. Hayal kırıklığı yaşamamak adına çok ümit bağlamamak lazım. Ancak yine de süreci devam ettirip teklifi görmekte fayda var. -
Bugün kariyernetten özgeçmişim görüntülenmiş ama bir dönüş almadım
Başvuruları yeni incelemeye başlamışlardır belki
Ek olarak bu işle ilgili sanırım memurlarnette forumda okumuştum siz de bakabilirsiniz. Daha önceki alımda çok çok düşük bir teklifte bulunmuşlar. Hayal kırıklığı yaşamamak adına çok ümit bağlamamak lazım. Ancak yine de süreci devam ettirip teklifi görmekte fayda var. -
@atanmamgerek anladım teşekkür ederim bilgilendirme için
-
hem kariyernet hem linkedinden başvurdum, linkedin üzerinden sınav daveti yollandı. Kariyernet profili de görüntülendi ama orayı umursadıklarını sanmıyorum.
-
Olası bir işe kabul halinde bu işe girilmeli mi sizce arkadaşlar maaşı düşük deniyor ama. Bir de vakıfbank sınavına da başvurdum ordan olumlu sonuç gelme ihtimali varken buraya evet denmez sanki?
-
@muddei-hususi Vakıfbank sürecin buna göre daha uzun sürer.Bu iş olursa, bugün olmuş bir işle ilerde belki olacak iş arasında tercih yapmak sana kalmış hocam. 2019 da şubatta başvurdum Vakıfbanka, mülakat sonucu açıklandığında temmuz ayına gelinmisti, uzun ve benimki gibi olumsuz olursa yıpratıcı bir süreç
-
bahsedildigi gibi, anadolu uni bunyesinde yazili yapildigi icin ve mulakatlari muhtemelen yuz yuze yapacaklari icin (denizbankin online yapma olasiligi var) vakifbank sureci denizbanktan cok daha uzun surer. buna ek olarak vakifbank bilancosunun ciddi oranda buyumesi dolayisiyla ihtiyactan dolayi sureci - eski sureclerine gore - biraz daha hizlandirabilirler diye dusunuyorum.
-
@elendi̇ni̇z 3-5 ay aman aman bir süre değil hele devlet memuriyetlerine göre iyi baya bakalım belki de hepsi olumsuz olacak bilemiyoruz
-
Sınavı assesment system yapıyormuş benzer sınav sorularına nasıl ulaşaliriz denizbank Alesta deneme sınavına nasıl ulaşırız?
-
Arkadaşlar bugün bir mail almamız gerekiyodu sanırım ama ben almadım alan var mı?
-
@4578 bana da gelmedi sınav haftasonu gelir daha
-
bana da gelmedi
-
@tbt96 hocam ben girdim bu kurumun sınavına CIA belgesi sınavındaki gibi açıkçası sıfır puanlı sorular olduğu gibi çok yüksek puanlı sorular da var ama hangi soru kaç puan bilmiyorsunuz
-
@orhaners Merkez bankası ile yapı kredinin genel yetenek sınavları sorular bire bir aynı olmayabilir fakat format sınavı yapan firma aynıydı, bu sınavın da aynı firmanın sınavı olması muhtemel
-
Ben de kariyer.net üzerinden başvurmuştum. İlk aşamadan sonra(tanıtım tarzı bi aşamaydı) henüz mail ve sınav gelmedi. Fakat bir arkadaşıma gelmiş sınav maili, hatta sınavın Yökdilden ötürü ertelendiğine dair bir mail daha gelmiş ona. Yani kısacası ben ümidi kestim elendiğimi düşünüyorum daha başlamadan hoş neden en başından elendim onu da anlamadım bu ilk forum mesajım bu arada eheuehe herkese iyi akşamlar