BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@gpale, içinde söyledi: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Buranın uzman yardımcısı maaşları ne kadar acaba
Hocam sizin nezdinizde genel olarak cevap vereyim maaşlar bakanlıklara göre ortalamaya vurduğunuzda daha iyi. Sadece maaş olarak bakmayın ayrıca kurum olarak da nitelikli bir kuruma geleceksiniz. Mülakat aşamasından arkadaşımız bahsetmiş zaten sürecin içerisinde olunca daha objektif olduğunu görüyorsunuz zaten.
-
@estevez hocam ne kadar daha iyi? kariyer ve yükselme imkanları iyi midir? göreve başladıktan sonra başka illerde görevlendirme oluyor mu? biraz bahsederseniz seviniriz
-
@nasipinshe hocam maaş söylemem doğru olmaz buralarda ama kadro işçi kadrosu olarak geçiyor dolayısı ile ikramiye de oluyor maaşın yanında onunla birlikte yıllık ortalamaya vurduğunuzda iyi oluyor yani. Yani genel müdürlüğe başvuran arkadaşlar talepte bulunan daire başkanlıklarına yerleştiriliyorlar. Yapılan bazı işleri uzmanlık olarak görebilirsiniz ya da göremeyebilirsiniz ama özlük hakları genel olarak aynı. Kapsam içi ve kapsam dışı personel olarak alımlar yapılıyor. Uzman yardımcıları müfettiş müh. falan kapsam dışı olarak geçiyor. Başvuru yaptığınız ilde çalışıyorsunuz zaten ilk 3 yıl başka bir yere tayin isteyemiyorsunuz.
-
@estevez Teşekkürler. Maaş söylemeniz niye doğru olmasın ki biz sizi tanımıyoruz kim olduğunuzu da bilemiyoruz. Şu an bir yerin sonuçlarını bekliyorum eğer tercih yapma şansım olursa hangisini tercih edeceğime bu gibi bilgilerle karar vericem. Yıllık bazda ortalama ne kadar olduğunu söyleyebilirseniz bizi aydınlatmış olursunuz. Merkez ve taşra arasında maaş ve özlük hakları anlamında farklar var mı acaba?
-
@nasipinshe merkez taşra farkı var tabii ki. O dediğiniz bilgileri uygun şartlar oluştuğunda kurumun insan kaynaklarını arayarak öğrenebilirsiniz hocam.
-
Önceki sayfalarda bilgi verilmişti hocam maaş için
-
@estevez Merhaba bir kaç sorumda benim olcak.Mühendis olarak başvurdum.Şimdi mesleğimizi ne kadar yapcaz?Şimdi belirsiz süreli sözleşmeyle alacaklar.Maaştan çok iş garantisi önemli.Orda mesleğin dışı iş yapmaktansa az maaşla özel çalışmak daha iyi.Şimdi mühendis olarak hizmet edip 3-4 sene sonra işten çıkarılma tehlikesi var mı?Çıkarılırsan ve mesleğimizi yapmadıysak kabak gini ortada kalma ihtimalimiz var.Bide forumlardan şöyle okudum.Başvurduğun yerde çalışma olanağı olmuyormuş.Mesela botaş yapırım yaptığı erzurum afyon vb yerlerde duruluyormuş.Bu konular hakkında bilginiz var mı?
-
@bozacı hocam mülakata geldiğinizde orda insan kaynaklarından arkadaşlar oluyor. Bilgi edinmek istediğiniz konularda kendilerine sorularınızı sorabilirsiniz yardımcı olacaktır. Tam hakim olmadığım için yanıltıcı cevap vermek istemem.
-
mülakata giren oldumu arkadaşlar?
-
@slh20 ben iibfliyim 6 nisanda mülakatım. Mülakat tarihlerini yazarsa arkadaşlar bilgi edinmiş oluruz
-
Ben de iibfliyim ve 8 nisanda giricem. Giren arkadaşlar bize ortamı anlatsalar, hangi konular ağırlıklı onları söyleseler çok iyi olurdu ama kimse yazmıyor sanırım.
-
botaş teftişte mülakata kalan var mı?
-
@mantıkuttayyr ben de merak ediyorum onu hocam. Mail toplu atılmış acaba herkesin mi olumsuz sonucu?
-
mevzuattan nerelere bakmamız lazım acaba?
-
@nasipinshe hocam ben de 6 nisanda saat 11de giricem hangi ilan için gireceksiniz ben adana diyarbakır kayseri
-
İİBF Uzman yardımcılığı için mülakata giren arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur
-
@nulusoy95 ben de aynısı için giriyorum
-
Merhabalar, umarım her şey yolundadır. İİBF uzman yardımcılığı için mülakata katılan arkadaslar en azından hangi alandan kaç soru geleceğine karar verebiliyor muyuz onu söyleyebilir misiniz? Yoksa her alandan en az 1 soru zorunlu mu mesela?
-
mülakatlar bittimi arkadaşlar
durumlar nasıl -
Mülakat komisyonunun üslubu bana çok sert geldi. Başka bir yere başvurmuş olmamla ilgili sıkıştırdılar ve orası mı burası mı dediler. Sunum için verilen süreyi kullandırmadılar ve sürekli sadede gel diye acele ettirdiler. Sizde de öyle oldu mu? Bir tek bende böyle olduğunu sandığımdan sinirlendim biraz