KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
@canaycan KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
Herkese merhaba dostlar. Benim ufak bir sorum olacaktı. Mahmut kalenderoğlu nun vergi hukuku ve tvs kitabı nasıldır daha önce kullanan varsa beni bir bilgilendirirse çok mutlu olurum maliye mezunuyum şükür alanımla ilgili pek sıkıntım yok ama detay bilgileri unutmuş gibiyim. Bahsettiğim kitap yeterli midir yoksa okul yıllarında olduğu gibi kanundan mı gideyim?
Gayet iyidir. Ben de onu kullaniyorum detaylarda boğmadan anlatir.
-
@davetsiz bana da düzgün bir kaynak gibi geldi görüş için teşekkür ederim
-
bide benim soruma cevap veren olsaydı çok sevincektim
-
@matador vallahi hiçbir fikrim yok kaynak konusunda üstad olanlar bir el atın şu meseleye
-
@matador Kardeşim kastettiğin şey sadece denemelerde gerçekleşebilir. Onun dışında soru sayıları değişmiş olsa da konu içerikleri değişmedi. Aynı konular var yine derslerde. O yüzden kitaplarda bir sorun olmaz sadece hukuklarda çok fazla değişim olacağından onlarda eksiklik hissedebilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba , mikro için Erdal hocanın kitabını alacaktım fakat internette 2014 baskısı var , yenisi yok mudur , eski baskıyı mı almalı ?
bu iktisat konusunda Erdal hoca ile Tufan Hoca arasında kaldım alan çalışan bilgi ve tecrübesi olan var mı ? -
Baskılar arası çok fark yoktur hocam. Yeni baskı var diye hatırlıyorum yalnız. Erdal hoca bence şart bunalıma girmeye başlarsanız Yüksel bilgili de olur yanına @jokerr
-
Arkadaşlar alan yapmak kadar Gk-gy de önemli bunlarda hangi soru bankalarını önerirsiniz özellikle deneme setlerini araştırıyorum. Siz hangi deneme setlerini önerirsiniz
-
Arkadaşlar merhaba...
Uzun bir aradan sonra kpss için masa başına oturmaya karar verdimGeçen sene itibariyle guzel puanlarim vardı ve girdigim kurumlar da oldu ama sonuç olarak elimiz boş döndük..
Temelim var yani kpss ve kurumlar derken ama gecen senenin kitaplarından sıkıldığım için piyasaya bakındım takviye(rotasyon) yapmak için
Sormak istediğim bi kac sey var arkadaşlar yardimci olandan Allah razi olsun..- 657 hukuk konu anlatımlı nasıl? Çalışan var mi elimde murat vardı karalaya karalaya öldü kitapçık..
bir de artı olarak soru bankasıni da inceleyen var mı?
Ankara kariyer hukuk iyi diyorlar
Ankara kariyer mi soru olarak iyi 657 yayınları mi? - Muhasebe olarak ferhat vardi konusu özgün sorulari ben ondan da sıkıldım ama muhasebeye bayağı ara verdim kurumlarda da hic bakmadım
Ayni şekilde bir şeyler oneremek isteyen var mi Muhasebeden - İktisat icin Dikotomi diye bir yayin varmış sürekli duyuyorum bununla ilgili bilgi sahibi olan var mi?
4.bolum itibariyel maliye mezunuyum ve Maliye pek eksiğim yok ama ayni şekilde guzel bir soru bankası onermek isteyen olursa sevinirim( 4t pareto pegem haric)
Şimdiden teşekkürler..
- 657 hukuk konu anlatımlı nasıl? Çalışan var mi elimde murat vardı karalaya karalaya öldü kitapçık..
-
@paca08 beyaz kalem iyidir.
-
@Te_go_çı
1.kesinlikle ankara kariyer. 657 tuzak sorularla doldurmus ben begenmedim.
2.abaküs kullaniyorum memnunum.
4.savas yayinlarinin soru bankasi var iyidir. Bir de cengizhan dogruyol öneriyorlar genellikle -
@davetsiz hukukta konu mu ankara kariyer soru mu?
Maliye de savaş mi öneriyorsunuz? Onda da ankara kariyer hakkinda bir bilgin var mi hocam? -
@Te_go_çı KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
@davetsiz hukukta konu mu ankara kariyer soru mu?
Maliye de savaş mi öneriyorsunuz? Onda da ankara kariyer hakkinda bir bilgin var mi hocam?Hukuk da konudan bahsetmistim.
Maliyr evet savas yayinlari soru bankasi icinde hem ozgun hem cikmis var. Onda ank kar hakkinda bilgim yok maalesef -
@paretowilfredo hocam ösym'nin fırsat eşitliğine aykırı olan sınavlar sadece belli illerde yapılmasının haber yapılmasını istiyorum. ben adymn ilçeden ya antep ya da malatya da girmek zorundayım. iki gün sürecek sınav birçok mağduriyetler yaratmakta geçen sene adamlar kampüs de kartonlar üzerinde geceyi geçirip sabah sınava girdiler.merkezdeki adamlar çok rahat ve kondisyonu yüksek bir şekilde giriyorlar.
LÜTFEN HABER YAPIN
-
@davetsiz abaküsün içeriği sadece çıkmış sorulardan mı oluşuyor
-
@paca08 KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
@davetsiz abaküsün içeriği sadece çıkmış sorulardan mı oluşuyor
Hayir cogu özgün ve cok fazla soru var. Gerci bendeki eski basim 2013 ama prk bir fark yoktur
-
@jokerr murat yayınları erdal hocadan sanırım telifi almış konu anlatımını kitap olarak bastırmış icerik aynıdır muhtemelen
-
Erdal hocanın kitapları görsellik açısından KPSS formatına çevrilse çok faydalı olur. Umarım öyle bir şey yaparlar
-
Güncel deneme çözen var mı dostlar? Önereceğiniz yayın var mı?
-
Hocam yds ye girilse bile 50-70 arası puan işimize yarayacak sanırım girmek için girmek bir yarar sağlamayacak galiba ? Eylül dekine girsem çalışıp işime yarar mı ? Bir de ben uluslararası ilişkiler alanı yanında hangi alanlara agırlık vermeliyim ?