yahu bu ne saçma bi sınavdı ? Muhasebeyi 50 dkda bitirebilen var mı??* 1 sene çalıştığımıza yazık değil mi muhasebede 40 soruya nası 50 dk verirler aklım almıyo. Eski sistemi mumla arar oldu ya bişeyler yapalım bimere falan mail atılsa topluca tekrar eski sisteme dönmezler mi? Bide eskiden soru işaretlesek yetiodu istatistikde falan şimdi illa 1 net olacak gitgide zorlaştırıyolar . Her sınava 50 dk nedir arkadaş hukukta kalıyo artı 20 dk , onu muhasebede kullanamıyoruz bile boş boş oturuyoruz ayrı kitapçık dağıtılacak diye.
matador
@matador
matador tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@yldzkrc KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Arkadaşlar 1 dakikanızı ayırıp lütfen okuyun!!!!!!!*****!!!!!!!
Bugün bir insan evladı yoktur muhasebeyi yetiştirebilen bu konuda rahatlatın kendinizi ilk önce(benim geçen yılki puanlarım 90 küsür ve ben 29 işaretledim tamamı doğrudur diye tahmin ediyorum bir aksilik olmazsa)
Şimdi asıl mesele bu sınavın böyle olmayacağını çalışan-çalışmayanın bir ayrımı kalmadığı kendi beynimizle kendimizin süre ayarlayabilmesi ve ders seçimini yapabileceğimizi HAYKIRMAKTIR!!! Bu sistem bir yıldırmadır!! Hiç bir insan 9 oturum sınav yapılmaz,bildiği şeyleri zaman bitti diye 10 boş bırakılamaz (1 değil 3 değil 10!!!!! )hayatında görmediği dersi önüne İşkenceyle bekletilemez!!!
4 yıl boşuna okumadığını 2 yıl boşuna KPSS yolunda rezillik çekmediğine inanan herkes bugün yarın BİMER e CİMER e şikayette bulunmalıdır. Şikayetler isimsiz alınmaktadır bu konuda da rahat olmalıyız bugün bunu yapmazsan seneye işinin düşmeyeceği bu sınava hiç belli değil unutma ️ Ayrıca ösym değerlendirme anketi çıkacak karşınıza Aday işlemlerine girince bunu da boş geçmeyin bütün şikayetleri dile getirecek şekilde sorular var (sınav süresi gözetmenden memnuniyet soruların türü v.b) işaretleyin üşenmeyin Ve yapın anketleri tek tek,bunu bugün kendin için yapmazsan kimse senin için bidaha yapmaz️Ortak bi mail hazırlayalım o zaman burda, bimer'e atmak için . Olmaz mı?
-
RE: 2017/1 Ataması bekleme başlığı
arkadaşlar bu yazdığınız puanlar nedir? a grubundan umudumu kestim artık bende b grubuna hazırlanayım diyorum da b grubu sadece p3 puanıyla almıyo mu? iktisat vs puanları yazmışsınız tam anlayamadım
-
RE: Öğretmen Olmak İsteyen İİBF'liler
@guyan-gelmiş ben bu formasyon işini ilk defa duyuyorum pek bilgim yok o yüzden paralı mı oluyor? bide çalışıyorum ben dersler nasıl oluyor kaç sene sürüyor ? Siz başvurdunuz mu
-
KPSS B ders çalışma sıralaması
Merhaba herkese, ders çalışmaya başlayacağım ama nasıl çalışcağımı bilemedim, vaktim kisitli isten eve gelince sadece 2-3 saat bakabilirim, haftasonu da geziyorum genelde bunaldigim icin 1 gün ayırabilirim sadece.
Hergun 1 ders mi calisayim yoksa her ay sadece 1 ders mi bitireyim nasi yapayim?
Ben once turkce matematikle baslayip onlar tamamen bittikten sonra digerlerine geciyim diye dusundum ama butun dersleri ayni anda beraber yurutmek daha mi mantikli?
matador tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Thy Muhasebe Uzmanlığı
@metinn, içinde söyledi: Thy Muhasebe Uzmanlığı
Arkadaşlar 6 ocakta Thy muhasebe uzmanlığı sınav daveti aldım . Geçtiğimiz haftada mülakat daveti için mail geldi . Çarşamba günü mülakatım olcak . Süreç hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olabilecek var mı ?
merhaba nasıl alınıyor bu davet acaba?
-
RE: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
Arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için fazla vaktim yok benim hocam videolarını video ders defterlerinden izleyerek çalışıcam yazmakla vakit kaybetmeyim ya, türkçe ve matematikte çok ayrıntılı bi kaynağa gerek yok video ders defterleri yeter sanırım, ama coğrafya ve tarih için konu anlatımlı kitaplarını alsam mı sizce?
-
RE: KPSS B ders çalışma sıralaması
@keynezyenciii, içinde söyledi: KPSS B ders çalışma sıralaması
Ben başta dedim herkes önce kendini tanımalı eksiğini nasıl anlayacağını bilmelisn ben bu metodla iyi anlıyorum ama kesinkez fikrimde sabitim bir ay bir derse yüklenip sonra diğer derse çok yanlış olur . Kolay gelsin siz bilirsiniz çalışınca doğruyu uygulamalı görürsünüz zaten size en uygun yolu yani
niye bu kadar sabit fikirli ve kesin konuşuyosunuz?
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@odtüsbky, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@matador Bu sene açılacak diye duydum ama ilanın aralıkta gelmesi ve dolayısıyla da sınavın ocakta yapılması durumu olabilirmiş. Zaten umarım kasım ayında gelmeyip aralık ayında gelir, zira aralık ayında o kadar çok sınav var ki, insanlar sınavlara başvuruyor ve doğal olarak sınavlara giren listesi aynı oluyor, sonra aynı güne başka sınav vs. geliyor. Sınavın ocak ayında olması birçok kişi için daha iyi olur.
teşekkür ederim nerden duydunuz bunları acaba?
-
RE: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
Arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için fazla vaktim yok benim hocam videolarını video ders defterlerinden izleyerek çalışıcam yazmakla vakit kaybetmeyim ya, türkçe ve matematikte çok ayrıntılı bi kaynağa gerek yok video ders defterleri yeter sanırım, ama coğrafya ve tarih için konu anlatımlı kitaplarını alsam mı sizce?
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hazine Müsteşarlığı istisnasız her sene bu zamanlarda sınav ilanını yayınlıyordu, bu sene sınav yapılmayacak mı acaba?
-
@agor evet düzenli tekrarla unutulacağını düşünmüyorum çok sağolun
-
@keynezyenciii bitirilen dersten sürekli test çözülü tekrar edilirse unutulmaz bence
-
@keynezyenciii, içinde söyledi: KPSS B ders çalışma sıralaması
@matador, içinde söyledi: KPSS B ders çalışma sıralaması
@antimülakat mesela türkçeden başlayıp türkçe bitene kadar başka derse bakmayım, o bitince matematiğe geçiyim falan o şekilde demi hocam? Diğer derse başladığımda da türkçeden aylık tekrar yapıp deneme çözerim sadece mesela. Bana böyle mantıklı geldi ama bazı kişilerde hergün farklı ders çalışıyo bilemedim
Bu asla sağlıklı olmayacak inanın bana günde iki ders çalışın ünite ünite gidin bir uniteyle alakalı bolca soru çözdükten sonra diğer üniteye geçin ben tarihi coğrafyayı hiç unutmuyorum hocam süre skntisi yasamasaydm 2016 da çok yüksek puanlar alabilirdim.size tavsiyem tarih coğrafya için üç farklı soru bankası alın bir ünite bitince ucundende cozun soruları diğer üniteye geçin farklı soru gordugunuzdede o dediğiniz not kitabına yazın .inanın çok faydasını goreceksnz
Günde 2 ders çalışcak vaktim yok ki ama, akşamları çalışmak için 3 saatim olucak sadece bu 3 saat içine iki ders sığdırırsam ikisinden de çok az çalışmış olurum test de çözemem
-
@antimülakat mesela türkçeden başlayıp türkçe bitene kadar başka derse bakmayım, o bitince matematiğe geçiyim falan o şekilde demi hocam? Diğer derse başladığımda da türkçeden aylık tekrar yapıp deneme çözerim sadece mesela. Bana böyle mantıklı geldi ama bazı kişilerde hergün farklı ders çalışıyo bilemedim