KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
@jokerr bir elinle gözünü kapat diğer elinle test çöz mayıs 2017 kpss 85+ almazsan gel burda yüzleşelim
-
Konsensus 3 dönüşüm3 themis*1 defa bitiren biri için hukuk kaynak öneriniz ne olur arkadaşlar ankara kariyer demeyin çok viral reklamı dönüyor soğudum o isimden külliyat 2017 baskısı yok ayrıca veto ve libertus hakkında ne düşünürsünüz?
-
Merhaba arkadaşlar. Hem kpss icin hemde kurumlar icin cozdugunuz deneme var mi? Ayri ayri soru bankalarindan mi cozuyosunuz?
-
arkadaşlar analiz iktisat soru bankasını öneriyorlar monopol yayınlarından.çözen var mı aranızda nasıldır?
-
@Platon Harikulade..
-
@joeblack16 hocam son 4'lü kısmı nasıl?
-
economicus nasıl acaba ?
-
Harika bir kitap şiddetle tavsiye ederim çok kalındır ama anlatımı çok güzel açıklayıcı. Sorular da kolaydan zora doğru, örneğin esneklikle ilgili 4 test varsa ilk test çok kolay son test zordur. Bana iktisatı sevdiren ve kpss de 24 net yaptıran kitaptır kendisi @wesley10
-
@şahmeran çok teşekkürler hocam sağolun
-
@Platon Son 4 lüden yalnızca Para-Banka kısmı mevcut , diğerleri yok..
-
@joeblack16 peki teşekkür ederim
-
@Platon Rica ederim iyi çalışmalar
-
@şahmeran hangi kitap hocam ? geçmiş yorumlara baktım göremedim ?
-
Economicus'tan bahsediyorum hocam, Dilek Erdoğan Kurumlu'nun kitabı @ncbb
-
@şahmeran oo güzel kitap hele hele bankacılık sınavına girecek arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
-
Arkadaslar kpssde borclar özel var mi?
-
@kismetnasip yok hocam
-
Hukuk ozel hukuk konu anlatimi alacagim arada kaldim. Ankara kariyer mi? Lider yayinlari mi? yükselis mi?Yoksa murat mi?
Cok uzun olmasin lutfen mesela sadece medeni hukuk 300 sayfa olan lazim degil altyapim var hatta fasikül öneren olursa daha iyi olur. -
@kml cok saolun hocam
-
netteki ders anlatım videolarının yeterli olacağını sanıyordum. gerçekten bu kadar kitap almaya gerek var mı?
herkesin bu kadar kaynak kullandıgını görünce motivasyonum sıfıra indi.
kitaptan mı devam ediyim videolara mı. (malum firmaların toplu video paketleri)