KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
@magduriibfli İsmail Engin'i öneririm kardeşim. Nurettin Bilici kitabını incelemedim ama uzmanlığı aslen Vergi olduğundan biraz derleme toplama bir kitap olacağını düşünüyorum
-
@paretowilfredo Guy ile ilgili hiç mi gelişme yok. Olumlu ya da olumsuz
-
@Dick-Advacoat Haber bekliyorum kardeşim. Gelince paylaşacağım.
-
@paretowilfredo eski adı Monopol yeni adı Themis olan dershanede bildiğin üzere 2011'de kursa gittim. Ümit hocanın, Erol hocanın, Abdulkerim hocanın, Tamer hocanın methini duymuştuk ama Makro da derse kimin geleceğini ve nasıl birisi olacağını bilmiyorduk. Derken bizim emsalimiz olan bir adam derse geldi, merhaba ben Samet Tufan falan derken Makro dersine başladık. Oldukça bilgili, dersi olabildiğince basite indirgeyerek anlatan, İktisat bilimini çok sevdiği her halinden belli bir adam. Sonradan duyduğumuz: Hem İstanbul Siyasal hem de İktisat fakültesinde okumuş. Çift anadal yapmış. Sanırım ikisini de derece ile bitirmiş. Testlerini de çözünce anladım ki, başarı tesadüf değil gerçekten iktisat alanında etkin ve yetkin birisi.
Kaynak tavsiyesinde gönül rahatlığı ile bulunabilirim.
-
@Antimülakat Aynen kardeşim tecrüben ile yaptığın katkı zaten bambaşka bir anlama getiriyor ki Tufan Samet Hoca gerçekten bir kaç üstaddan sonraki en güzel kitabı çıkardı. Soru bankasında da aynı şekilde. Özellikle sınava hazrlanılacak sistematik bir kitap hazırlamak konusunda çok iyi bir iş başardı.
-
@paretowilfredo zaman olarak süre yok mu üstad. Çok çaresizim
-
@Dick-Advacoat Kardeşim neden çaresiz olasın. Sınav ne zaman gelirse gelsin hazır olman lazım. Sen derse odaklan. Biz elimizden geldiğince kovalıyoruz. Hayırlı haberlerle gelmek dileğindeyim. ALlah sabır versin ve yardımcınız olsun zor beklemek farkındayım ama emin olun ki kulak tıkamıyoruz. Hassasız ve en doğru bilgiyi almaya çalışıyoruz. Bundan emin olun.
-
Eyw. O zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz
-
@paretowilfredo @ff ilginize teşekkür ederim. Erdal ünsal alıcam o zaman. İnşallah yararlı olur ve netlerim artar. Malum bu yıl soru sayıları yükseldi. Çalışma kat sayımızı arttırmamız gerekiyor.
-
@paretowilfredo hocam bide iktisatta makro ve mikro disindaki dersler icin tavsiye sorucam. O 5 dersi ayri ayri hocalarin kitaplarindan mi calismak daha mantikli yoksa tek bi kitapta olanlar isimizi gorur mu katalaksi yada pareto son 5 li gibi..
-
@magduriibfli Kardeşim tek tek kaynaklara vakit ayırmak çok zor olur. Tabi ki faydalı olan odur ama zor. O yüzden bahsettiğiniz tarzda Yasin Çoban'ın kitabı ve de Pareto gibi o kitaplara göz atabilirsiniz ama iyi çalışmak lazım 40 soruluk sistemde.
-
@paretowilfredo yasin coban elimde var hocam ona calisayim o zaman. Tesekkur ederim. Maliye icinde onerdiginiz kaynagi daha once duymamistim. Yeni mi cikti?
-
2 senelik falan bi mazisi var kardeşim. Themis yayınlarından çıktı.
-
@paretowilfredo onerdiginize gore 2 yilda kanitladi kendini anlasilan. Peki tesekkur ederim
-
@paretowilfredo Bu kitap serdar şahinle ortak yazılan kitap dimi?
-
@magduriibfli Kardeşim İsmail Bey benim fakültede hocamdı. Tanıtığım en donanımlı adamlardan birisidir. Gerçekten alanında ehildir. O yüzden gönül rahatlığı ile önerebilirim
-
@uzmanyrdd Evet kardeşim. Bir de Gaziden çıkan kalın kitap var. O değil kastım
-
@paretowilfredo bilgiler icin sagolun hocam
-
@paretowilfredo biraz temelim var ama çoğu şeyi unutmuş olarak hissediyorum. Nasıl çalışılacağını bile unutmuş gibi hissediyorum. Kalan zaman da göz önüne alınırsa nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim.Gözüm çok korkuyor.
-
Arkadaşlar merhaba , bu konuya Eylül'den beri girmemiştim malum idari yargı açıklanınca yine kpss ye döndüm @paretowilfredo yazın gerçekten çok güzel özenle hazırlanmış belli eline emeğine sağlık tebrik ederim.Ayrıcada sizlere bir sorum var geçen yıldan temelim fena sayılmaz 76 aldım çok şükür , idari yargıya hazırlanırken hukuklar bitti , bu ay sonuna dek maliye de biter ,diye düşünüyorum.
Şubat - Mart - Nisan - Mayıs bu 4 aylık süreçte muhasebe ve iktisat yetişir mi sizce ?