KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
@hussle Ben şahsen o anlatımlarla bi cacık olmayacağı görüşündeyim tabi ki herkesin algı kapasitesi farklı benim için kitaptan okumak yetiyor
-
@hussle kendini en iyi sen bilirsin hocam. Videolardan çalış. Yetersiz görürsen takviye edersin kaynaklardan.
-
Tesekkür ederım cevaplar için. Zaten iki ay gk gy 110 yds 80e cıkarmak ıcın gece gunduz calıstım...tam özgüvemım yerıne geldi.birinin etkisini kaldırdılar biride yarı yarıya düstü. Vmh icin kasıyodum.Resmen çöp oldu. Şimdi alandan sıfır hukuk bilgimle başladım 11-12 saat calısma vaktım var. Bu kadar süre eve kapanıp ders calısmak zaten psıkolojimi bozuyor...birde herkes üç dört kaynakdan bahsedince..
Ekonometri mezunuyum ve ılk kez giricem kapasitem yetmeyebılır kitap için. Hukuk diline cok yabancıyım videodan gidiyim olmazsa burda yazanları denerım
-
@hussle biz 5 arkadaş beraber çalışıyoruz dershanede o ortamı da biliyorum en iyisi seninle aynı sınava girecek gruptan uzakta hazırlanman çünkü öyle insanlar var ki nazarı var psikolojik olarak etkilemeye çalışani var ben çalışmıyorum sende çalışma diyeni var
-
..............................
-
Referandum Nisan'da olacakmış. Şimdi KPSS için yeni anayasa mı yoksa eski anayasa mı sorulacak? Hukuk çalışamıyorum khk lar çıkıyo sürekli ve anayasa değişecek boşuna çalışacam düşüncesi sardı beni
-
@oguzidane özel hukukta sıkıntı yok ordan devam et hocam
-
Arkadaslar son 4 lu icin kitap almis tecrube etmis var mi acaba? pegem 4 lu ,katalaksi bir de suan pareto son 5li cikarmis.Kararsız kaldım yardimci olursaniz sevinirim.
-
@abbalerner10 pareto ve yasin cobani inceledim kardesim. Bu ikisi de yeterli gorundu bana. Ikisinden birini alabilirsin.
-
Çok saolasin @paretowilfredo
-
kurumların bangi puanla alacagını kestrebılen varmı
-
@paretowilfredo öncelikle verdiğiniz emekler için çok teşekkürler.
Bazı konularda çok kafam karıştı, bende şimdi 2015'İn kaynakları var hep, ama soru sayıları arttı yani ince detaylar da dahil olabilecek artık bu durumda kaynakları yenilemek gerekmez mi? Soru bankaları da hep 30 soruluk testlere göre hazırlanmamış mıdır ? Bide 40 soruluk denemeleri falan ne zaman çıkartır yayınevleri acaba?Son olarak tarihe 2 sene uğraştım ama abuk sabuk sorular sordukları için tamamen şans işi olduğuna karar verdim, türkçe ve coğrafya kasmayı düşünüyorum, gk gy için kaynak tavsiyeniz var mıdır ?
-
Herkese merhaba dostlar. Benim ufak bir sorum olacaktı. Mahmut kalenderoğlu nun vergi hukuku ve tvs kitabı nasıldır daha önce kullanan varsa beni bir bilgilendirirse çok mutlu olurum maliye mezunuyum şükür alanımla ilgili pek sıkıntım yok ama detay bilgileri unutmuş gibiyim. Bahsettiğim kitap yeterli midir yoksa okul yıllarında olduğu gibi kanundan mı gideyim?
-
Arkadaşlar ben avukatlık ruhsatımı aldım. BU SENEKİ 2017 KPSS puani ile hangi kurumlara hangi mesleklere girebilirim yds puanım olmadan? Kurum avukatlığı bu sene yokmuş onun için soruyorum. Teşekkürler şimdiden.
-
@cekirge hukuk mezunu olarak, uzmanlık, müfettişlik ve denetmenlik gibi sınavlara girebilirsiniz. Avukatlık belgenizin olması a kadrolarda çok istenilen bir şey değil.
-
@Antimülakat peki bunlar için ayrıca bu uzmanlık müfettişlik ssınavı dedikleri sınavlara mı girmem lazım kpss den sonra
-
@canaycan Kpss için yeterli bir kaynak.
-
@joeblack16 teşekkür ederim
-
@cekirge aynen öyle. Yazılı ve sözlü sınavlarında başarılı olmanız gerekiyor. Bazıları sadece sözlü sınav ile de alım gerçekleştirebiliyor.
-
@Antimülakat çok teşekkür ederim.