YDS kurs tavsiyesi
-
Arkadaşlar akın dil kadıköy şubesi hakkında bilgisi olan var mı tavsiye eder misiniz bir de akın dil online eğitim alan var mı yds için online eğitim ne derece faydalı olur bildiğim kadarıyla online ile yüz yüze kurs arasında baya fiyat farkı var hangisini tercih edersiniz tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
-
@supplyside hocam bundan iki üç sene önce bakırköy akın dil eğitime kaydolmuştum,parayı da peşin vermiştim ancak kurs başlamadan başka sebeplerden ötürü kurstan ayrılmak istedim parayı derhal iade ettiler hani bir kere bu tarz konularda çok anlayışlı kurumdur onu söyleyeyim.niye akın dili tercih ettin diyorsan ben de internetten araştırdım çok yoğun reklamı ve üyesi vardı çok kasmadan direkt ona yazıldım.bana kurs başlayana kadar online şifre verdiler eğitim için on gün falan ona bakmıştım asıl dersler başlayana kadar,oradaki videolar iyiydi ancak canlı derslere hiç katılmamıştım zira o zamanlar pandemi de yoktu dersler hep bire birdi.bu arada kursa başlamadan indirimden yararlandırmak için kendileri bir ön sınav yapıyordu belli bir puanı geçersen indirim veriyordu ancak şu an var mı bilmiyorum.benim akın eğitim için verebileceğim bilgi bu kadar.
-
@bekirov-s teşekkür ederim hocam
-
@supplyside, içinde söyledi: YDS kurs tavsiyesi
dil kadıköy şubesi hakkında bilgisi olan var mı tavsiye eder misiniz bir de akın dil online eğitim alan var mı yds için online eğitim ne derece faydalı olur bildiği
öncelikle merhaba, ben akın dil online yökdil programı aldım bugün itibariyle bitti. Eğer çalışma disiplininiz varsa online eğitim çok yararlı özellikle istediğin hocayı seçebilme konusunda. Akın dil online kurslarda tabi ki de Ahmet akının online eğitimini direk önerebilirim. Benim için çok yararlı oldu . Bir de ayşegül hoca bir kaç ek ders yapmıştı bize onunda çok başarılı bir hoca olduğunu söylebilirim. Sanırım kendisi istanbul şubesindeydi.
-
@sk-0 merhaba, geçen yıl kpss süreci içinde yaklaşık 3 ay online devam etti kursumuz açıkçası pek verimli olmadı o yüzden biraz kararsızım bu konuda biraz daha araştırmam gerekiyor sanırım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
-
@supplyside ben şuan Ankara Dil Akademisi'in orta/ileri seviye online yds kursunu alıyorum. Sistem 8 ay boyunca erişilebilir halde. Daha derslerin yanırısını bile tamamlamadığım halde 2019 yılında girdiğim yds sınavını çözdüm ve 30 puan yükseltim. Benim aldığım kurs dersini Ümit hoca veriyor ve memnunum. Sitesindeki ve Youtube kanalındaki örnek dersleri izleyerek hocanın anlatımına bakabilirsiniz. Bir de 7 adet kitabı basılı olarak gönderiyorlar.
-
acil online yds kurs onerisi alabilir miyim remzi hoca mi tijen hoca mi ya da baska onerisi olan var mi?
-
Akın dil online egitim ne kadar sürüyor ve ücreti nedir bilen var mı?
-
@konsensuss akin dil kursuna mi yazilcaksiniz hocam remzi hoca nasil
-
@rabia89 ikisini de duydum ama akın dili çok övüyorlar bende oraya daha yakınım şuanda yaz sonu gibi başlamayı düşünüyorum
-
Akın Dilde hem fiziksel hem online eğitim almış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle online eğitim daha faydalı. Kursun en iyi hocalarından ders alıyorsunuz. Ve boşuna yolda vs vakit kaybınız gereksiz yogunluk olmuyor. Ben onlinedan çok çok memnun kalmıştım. Öneririm.
-
Ne kadar sürüyor eğitim peki? Hafta ici max 3 saat haftasonu da 8 saat çalışarak belli bir puan alabilir miyim? Bu sürece girmeden önce az çok merak ediyorum ne kadar zamanda 60-70lere çıkılabileceğini açıkçası