Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Çıktı için hiçbir yer açık değil
-
@colebusthe10 dostum eğer cebecideysen Figenin karşısındaki büfede yazıcı var
-
@ferhunde ya da nöbetçi eczanelere bir bak derim.
-
Tek geliyorum ben girişe koyarım çantamı bu pandemide kimi Peşimize takalım. Rahat olun sıkıntı olmaz.
-
@noksani hic rahat olamiyorum iste sinav boyu aklim cantamda kalir para telefon vs
-
@busrab hocam vakıf sınavında önümde oturan kişi çantasıyla sınava girmişti. Bence stres olacağınız bir durum yok. Sınıfa getirip gözetmene verebilirsiniz.
-
Ben de tek gelicem girişe koyarım en kötü zaten yasak var hani kötü niyetli birinin orda olup çantamıza bişey yapabileceğini sanmıyorum.Son olarak sınav giriş belgesi ve hes kodu belgesi olacak değil mi sadece? ve kimlik tabi ki
-
@freetime çanta serbestti fakat telefon yasaktı yine hocam sırf telefonlar için emanet vermiştik o gün de
-
@burkbayrak evet bu üçü olacak
-
Gazi üniversitesi için söylüyorum büfeler açıksa onlar emanet alıyo sorun olmaz
-
@muddei-hususi ben de haritalardan baktim da 10'dan önce açılmış oluyo mu büfeler acaba? Genelgede market vs için 10-17 arasi diyor ondan tereddut ettim
-
Açık bir yer bulabileceğimizi hiç sanmıyorum şu konuyla ilgili doğru dürüst bi önlem bile almamışlar parasız telefonsuz mu gidicez yoksa çalınmasına göz mü yumayacağız sınav boyu aklımız eşyalarda kalır artık
-
@extraordinary Alıntıladığınız karakter troll. Ciddiye alıp cevap atmayın.
-
@ferhunde aa öyle mi detaylı bilmiyordum görünce yazmak istedim. Kusura bakmayın arkadaşlar amacım yanlış yönlendirmek değildi.
-
@as-soon-as ney ben mi trolüm avgsdc hiç güleceğim yoktu. Sizin hoşunuza gitmeyen birkaç laf ettim diye trol mü oldum trollük böyle bi şey değil.
-
@extraordinary bilmiyorum trol değilim bile bile yanlış bilgi vermem
-
Sinava girerken giriste hes kodu kontrolu yapilir.Zaten bu yuzden hes kodunu e devlet uzerinden alip yaninizda getirmeniz gerekiyor.Vakifbankta da bu sekilde oldu.Umarim adaylar gizlemeye calismak gibi bir hata yapmaz.
-
Ayrica yds de emanet birakamama sorunu olmustu.Ona gore planlayip gelin sinava.Okulunuzu arayip sorabilirsiniz tabi birileri varsa.
-
Ayrica vakifbankin sinavi saniyorum cok sehirde yapildi ona ragmen kalabaliklar olustu.Okul etrafinda kalabalik olusturmamak sagligimiz icin iyi olur.Ve umarim vakifbanktaki gibi mesafeli bir sinav yapilir en onemlisi.
-
İlanda hes kodu belgesi getirilecek diye bir şey yazmıyor arkadaşlar kim ortaya attı bunu?