Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@cemresaygin .... hiring sorusunu bungalovlu olan by yaptim( kiralayarak)
2 bilim insani sorusunda daha fazla data sikkini yaptim.
Over the past decade sorusu vardi ana fiili soruyordu have been yaptim.
Paragrafta da 1990 before how we use... yaptim -
@djarumcherry farkli yontemler ile evrenin olusumu gibi cevirisi olan bir soru vardi onu da how yaptim. Hatirladiklarim bunlaar.
-
Bungalov sorusu concerned..... Değil miydi? Concernden sonra with gelmesi gerekmez mi?
-
@marsiyal hocam ben de with ile kullanildigini biliyorum iki şık arasinda kaldim ama ..... hiring olunca by isaretledim. Takildigim bir soruydu.
-
Arkadaşlar genel puan hesaplanırken ingilizcenin getirisi daha mı yüksek oluyor?
-
75 80 puan almak için kaç net yapmak gerekir. Puanlama nasıl hesaplanıyor
-
Sonuçlar tahminen ne zaman açıklanır?
-
@asimetri banka sınavlarının açıklanması genelde 1 ayı buluyor
-
@clementine_010 tuketici ranti olan sorunun diger şıklarini hatirliyor musunuz?
-
Vakıfbank sınavından sonra da birileri çıkıp çok kolaydı gibi yorumlar yaptı ama sanırım barajı geçen herkes mülakat hakkı kazandı.. Ziraat için de benzer şeylerin olacağını düşünüyorum. Hatta bu sınavın Vakıf sınavına göre bence zorluk anlamında eksiği yok belki de fazlası var.
-
@hsnctn Telegram gruplarında herkes vakıf sınavından kolaydı diyorlar hocam.
-
arkadaşlar ingilizcede online sınav sistemiyle ilgili soru vardı huge amount of gibi şık vardı onu işaretledim kağıt tasarrufundan bahsediyodu?
bankanın 200 tl ödeme yaptığı soru vardı budget dedim emin değilim cheque ile ikisi arasında kalmıstım
ıf li soruda would lu şıkkı işaretledimdiğer işaretlediğim cevaplar
however
that
where
reasonable
reduce
interest
cut down
put of?
concerned with?
başka hatırladıklarınız varsa toplayalım -
@marsiyal, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Gk gy den hatırladıklarımızı toparlayalım arkadaşlar:
12
kareli soru 256
273
Maçlı soru 3-1
400
1080
Nisan ayı
13
İmf 6
Uluslararası finansman imf
Çin eximbank
Ziraat spor 1981
Spk
Tbb
Bankalar döviz yatırımı yapamaz
Yarım yamalak
Düşünce akışını bozan IV
İdari başvuru yolları
Cezayla ilgili soru I-II-III
Hatırladıklarım arkadaşlar. Yanlışlarım olabilir.Su sorusu vardi onun cevabi neydi?
-
@adamsinsmith, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
arkadaşlar ingilizcede online sınav sistemiyle ilgili soru vardı huge amount of gibi şık vardı onu işaretledim kağıt tasarrufundan bahsediyodu?
bankanın 200 tl ödeme yaptığı soru vardı budget dedim emin değilim cheque ile ikisi arasında kalmıstım
ıf li soruda would lu şıkkı işaretledimdiğer işaretlediğim cevaplar
however
that
where
reasonable
reduce
interest
cut down
put of?
concerned with?
başka hatırladıklarınız varsa toplayalımShut down degil miydi hocam o?
-
@adamsinsmith hocam ben de huge amount ve would v0 isaretledim type 2 gibi dusunerek. Bir de cheque yaptim.
-
onların çoğu havaya sıkıyo.vakifa da kolay diyolardi baraji gecemedi cogu
-
@adamsinsmith refund değil miydi hocam geri ödeme anlaminda
-
Müze sorusunu hatırlayan var mı İngilizce'de tam olarak cümleyi?
-
@barro12 staff diypdu hocam personel demek o yüzden elemiştim o şıkkı
-
@adams evet mantıklı hocam odur muhtemelen. bi soruda da cevap fund olması lazımdı sanırım devlet fon sağlar anlamında funding provide mı ne