Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@beirutde aynen ben de öyle bulmustum hocam
-
Arkadaslar şıkları intifa/oturma/üst hakki olan soruyu nasil cevapladiniz acaba? Ben soruyu tasinmaz uzerinde kisiye mulkiyet saglayan diye hatirliyorum bu sebeple ust diye dusunmustum.
-
@djarumcherry ben de üst hakkı yaptım zira diğer şıklar sınırlı ayni haktı mülkiyet değil.üstelik üst hakkının süresi sonunda mülkiyetinin taşınmaz malikine geçmesi üst hakkının mülkiyet hakkı verdiği anlamına geliyor diye düşündüm.
-
@bekirov-s evet öyle düşünerek üst hakkı dedim ben de
-
@bekirov-s ben de bu sekilde dusunerek cevapladim. Diger şıklar soru köküyle bagdasmiyordu cunku. Tesekkurler
-
Halkbank ne zaman ilana çıkar arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
-
@sblue tesekkurler hocam girdigimde Konustugum herkes Ankara yazmisti o yuzden sordum bana denk gelmis:))
-
@thekurt Halkbank Ağustos 2020'de yaklaşık 250-300 kişilik bir alım yaptı hocam. Bir dahaki sınavı 2022'de olur muhtemelen. Fakat bu tamamen benim fikrim.
-
@supertramp maalesef bende bu düşüncedeyim hocam önceki yıllar bu durumu gösteriyor
-
Hukukta bi icra sorusu vardı tasarrufun iptali , istihkak gibi davalar vardı şıklarda onu ne yaptınız acaba?
-
@bykeynes tasarrufun iptali diye hatırlıyorum hocam.
-
@bykeynes ben de tasarrufun iptali yaptim
-
Ziraat be katılımın ingilizce bölümleri tamamen aynımıydı? Paylaşılan sorularda hatırlamadıklarım var gibi
-
@mffttşadayı ben de bunu merak ediyorum. Ve hatta alan sorularinin da bir kismi ayni miydi?
-
@mffttşadayı ingilizce aynı gibi duruyor da alan ve gk gy de bi kaç soru farklı sanki
-
@bykeynes hacizli malın 3. Kişiye ait olması ile ilgili olan soruydu değil mi bu soru
-
@bykeynes muhasebede de bikaç soru farklı sanırım
-
@adamsinsmith ama çoğu soru ortak gibi genele bakıldığında. İngilizceyi bilmiyorum
-
@djarumcherry ben onu intifa hakki yaptim. Ust hakki kisiye arazinin altinda yada ustunde yapi yapma hakki veriyor. Intifa daha mantikli geldi bana.
-
@i̇simli sorunun tam içeriğini hatırlamıyorum hocam kesin aciz belgesinden falan da bahsediyordu sanki ama o düşündüğünüz sorudur