Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
müfettişlik yardımcılığı olarak maaşlar ne kadar peki arkadaşlar, merkez uzmanlıklara göre artıları var mıdır?
-
@nudimova vakıf müfettiş yardımcılığında maaş prim harcırah vs ile devlette uzman yardımcılığının üstünde, ziraatte de durum benzerdir diye tahmin ediyorum.
-
@abcdefg cok faydali oldu tesekkur ederim
-
@djarumcherry rica ederim
-
@muddei-hususi yani hocam hmuy yerine ziraat müf. mi tercih ederdiniz peki?
-
@adams Yok hocam direk ziraat-uzman yrdmcılığı
-
Silinmiştir
-
@nudimova kişisel tercih meselesi o ama müfettişlik maddi açıdan daha tatmin edici görünüyo
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle kazananlara hayırlı olsun, mülakatta nasıl çalışmalıyız? Daha önce mülakatta kalmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim...
-
@sugarspoon bir önceki sayfada yanıt verildi hocam
-
Arkadaşlar halkbank gibi ingilizce puanı baz alınmama olasılığı nedir sizce kazananları tebrik ederim
-
Arkadaşlar ziraat teknoloji mülakatına girecek kimse yok mu o kadar insan içinde ? Şayet varsa ve sadece okuyorsa umarım işe alınmazsınız.Sizin gibiler paylaşma cimriliğini işinde de yapar!
-
@amaan hocam sakin ne bu sinir gerginlik sabah sabh. Bakın bugün çok güzel bir gün, güneş parlıyor, rüzgar hafif hafif esiyor. hayatın tadını çıkarın başka kimselerin davranışlarından ötürü şu anınızın tadını kaçırmayın. Ben katılım uzman yard. için mülakata kaldım. Sizin alanınızla ilgili bilgim yok ancak mülakat aşamalarımızın ve içeriklerimizin çok farklı olacağını sanmıyorum. Yine bankanın yağtığı ilgilendiği alanlar, bilançosu, kampanyaları, ürünleri ve sizin hakkınızda bilgi alma şeklinde geçer diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi pozitif olun, gülümseyin sevdiklerinize sarılın, hala sarılabiliyorken.
-
@amaan ben şahsen bundan keyif aldığım için bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ama kimsenin böyle bir borcu yok. Hem teknolojiye mühendisler alınıyor diye biliyorum bu forum iibfli ağırlıklı olduğu için sorunuza cevap alamamanız normal.
-
İNGİLİZCE 24 16
GENEL KÜLTÜR 10 5
GENEL YETENEK 31 4
ALAN BİLGİSİ 35 15 ben de bu doğrular ile mülakata kaldım. katılım uzman yard. için -
silinmiştir
-
Uzman yardımcılığı 3 aylık eğitim sırasında maaşımız yatıyor mu? Bilen var mı arkadaşlar
-
@blueanemon evet yatıyor