Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@civedik son alımda fazla alan sorulmadı, daha çok cv ve meslek üzerine sohbet havasında geçmişti. son komisyondaki gmy'lerin görevleri değişti, yeni geleceklerin tutumu nasıl olur bilmem ama eskilerden de duyduğum kadarıyla çoğunlukla sohbet havasında geçer ziraat müfettiş yardımcılığı.
-
@hoag ön görüşme elemek için miydi ? Yoksa sadece tanışma esasında olup, asıl mülakatta mı elemeler oldu hocam
-
@tomjoad ön görüşmede eleme olmuyo ama asıl mülakatta elenip elenmeme konusunda etkisi vardır elbette
-
Ziraat Katılım- Adana kazanan dostlarım yazabilir mi acaba?
-
Uzman yardımcılarının şube içindeki görevleri nelerdir, şubede çalışan uzman yardımcıları için kariyer yolu açık mıdır? Bilen birileri kısaca bahsedebilir mi acaba?
-
Arkadaşlar kazanan herkese hayırlı olsun. Ben 27 ingilizce, 38 gygk, 32 alan netiyle ankara katılım uzman yardımcılığı için mülakata kaldım. Ankara katılım uzmanlığını kazanan diğer arkadaşlar da netlerini yazabilir mi rica etsem?
Bunun dışında katılım uzman yardımcısı hangi birimde ne iş yapar, genel olarak görev yerleri neresidir?
Ücret nedir ve kazandığımız il dışına atanma durumları var mıdır, iş kanunu bakımından tabiyet ve özlük hakları nasıldır ve son olarak mülakata nasıl hazırlanmalıyız?Bu konularda bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
@biberot Kazandığımız il dışına atanma durumunu ben de merak ettim hocam. Fakat tercih ettiğimiz il için değerlendirildi netlerimiz. O yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum.
-
@biberot il dışı atanma çok zor hocam ancak şans olurda o ilde atama iptal edilirse size başka il seçeneği sunuluyor. Çalışma şartlarından önceki sayfalarda genişçe bahsettim oradan ön bilgi edinebilirsiniz.
-
@abcdefg ben ankarayı kazandım. Bunun anlamı kesinlikle ankarada olacağım mıdır hocam?
-
@biberot yüzde 99 evet hocam. 2018 de kazanan bir arkadaşım denizli yazmıştı mesela eğitim bitmesine 2 hafta kala ordaki atama iptal oldu bursa teklif ettiler orda başlamıştı.
-
Silinmiştir
-
@abcdefg Hocam siz Ziraat Bankası'nda mı çalışıyorsunuz?
-
Benim normal ziraat uzman yardimciligi. O arkadaşın 89 dogrusu var benim 88 ben kazanmışım. Puan hesaplaması nasıl bilemiyoruz.
-
@abcdefg, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@biberot yüzde 99 evet hocam. 2018 de kazanan bir arkadaşım denizli yazmıştı mesela eğitim bitmesine 2 hafta kala ordaki atama iptal oldu bursa teklif ettiler orda başlamıştı.
Hocam merhaba daha önce birimler egitimdeyken belli oluyor demiştiniz örneğin genel müdürlükte çalışmak veya şubede çalışmak kura gibi bir sistem ile mi belirleniyor yoksa başka bir kriter var mı
-
@frankcastle katılımdaydım 8 ay önce istifa ettim
-
@tomjoad hocam genel müdürlükte belirleniyor size tebliğ ediliyor liste. Mülakat anında komisyon zaten belirliyor biriminizi
-
@abcdefg Şube miydi genel müdürlük müydü acaba görev yeriniz?
-
şube hocam
-
Çok teşekkür ederim hicam bir de tecrübenize dayanarak soruyorum örneğin genel müdürlük özelinde ayırıcı olarak diğerlerine nazaran öne çıkan birim hangisi sizce?
-
@burkbayrak teşekkür ederim.
21-19
28-22
19-31 başarısız. İst uzman yardımcılığı
Eğer dediğiniz gibi alan %40 düşürüldüyse olur da yeterli atama olmazsa en sonlara doğru mülakata daha sonradan belki çağırılabilirim. Başarılar herkese.