Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@retro önceden de girişteki ikcı 1 ay demiş 5 günde açıklanmış
-
@marsiyal bu bilgi dogruysa olabilir o zaman.
-
arkadaşlar yeni bilgiler duyumlar oldukça paylaşın lütfen ben de telegram programı yok merak ediyorum bu başlığı güncel tutalım
-
@mouseblood telegramda olmadığınız için şanslısınız:)
Açıklanınca buraya da yazarız. -
Ben Ziraat finans da dün mülakata girdim ve bizim işlemlerimizi yapan ik cı arkadaş 2 hafta içinde açıklanır dedi. Belli olmuyor ama biz çok hızlı çalışıyoruz bu konularda diye ekledi. bence bayramdan önce açıklanır. ayrıca yılda 16 değil 18 maaş alıyorlarmış. 2 ek maaş biryerin onaylamasıyla alınıyormuş ama hiç onaylanmadığı olmamış.
-
@gearcy konuşma tanıdık geldi acaba aynı satte mi girdik :). dün kaçtaydı mülakatınız hocam
-
@buzdevrisid saat 4 civarı Ben gibi mülakatından mutlu çıkmayan diğer arkadaş siz miydiniz?
-
@gearcy benimki sabahtı öğleden önce. Benimle beraber girenler mutluydu baya.
Geçmiş olsun istediğiniz gibi geçmedi mi mülakatınız
-
arkadaşlar, guy duy vs. ataması olup bankayı düşünen veya düşünmeyen var mı?
benim 2 arkadaşım guy'a döndü mülakatlara girdiği halde. hem sadece ziraat'e girenlere bir umut olur, hem de son durumu görmüş oluruz az çok.
-
Arkadaşlar telegram gruplarında açıklanma tarihi hakkında herhangi bir bilgi var mı?
-
@shewolf herkesin mülakatları biteli 1.5 gün oldu. Net bir tarih yok her şey olabilir fakat büyük ihtimal 1 ayı bulabilir.
-
@sign-in hayırlısı olsun hocam. Teşekkür ederim
-
@buzdevrisid Tam emin değilim aslında ama mesela zayıf yönümü sorup güçlü yönümü sormadılar, alan dışı olmamla yer yer alay edildi. Garipti yani. Umarım kasıtlı yapılmıştır beni sinirlendirmek için falan.
-
Duyumdur. Ik çalışıyormuş bu hafta cuma için yetişmez ise haftaya kalacakmış. Umarım hayırlısı olur
-
@tomjoad Duyum İK'dan mıdır peki hocam?
-
@efendy34 hocam güvenilir bir kaynak. Öyle bankada çalışan birinin kayincosunun kuzeni gibi birsey değil. Bu hafta olursa cuma, diğer hafta olursa herhangi bir gün
-
ben işsizdim biraz baktım şunu gördüm. En son mülakat gününün arkasından 5-6 gün sonra açıklamışlar. Ve mesela avukat uzman aldıkları bir sene var ve ikisini de aynı anda açıklamışlar. Son mülakat günü 2 temmuz bende 8-9 gibi tahmin ediyordum. Sizdeki bilgiyle de çok uyumlu oluyor. Bi de müfettişleri erken açıklama ihtimalleri var mı sizce peki?
-
@efendy34 bilmiyorum hocam o kadarını Insallah açıklanır o da
-
@tomjoad onlarınki 1 hafta evvel bitmişti daha erken açıklanır diye beklenti var sanırım ikisini de beraber açıklarlar. Saolun teşekkürler hocam.
-
@efendy34 estağfurullah hocam.