Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@djarumcherry üst hakkı.
-
Hangisi uluslararasi ana para kaynagidir? seklinde bir soru vardi. Imf kredileri, yine baska bir kurumu yazip krediler şıklarını hatirliyorum. O soruda hangi şık doğruydu arkadaslar hatirlayan var mii
-
@djarumcherry diş ticaret fazlası veren ülkelerim rezervleri gibi biseydi hocam cevap
-
@beirutde hay yasa hocam ya :)) hatirlayamamistim ne isaretledigimi siz yazinca evet bu dedim:) tesekkurler
-
@djarumcherry rica ederim hocam : )
-
Gk gy de hatırladığıniz farklı sorular var mı arkadaşlar
-
haziran basına kadar acıklanmıs olur mu, herhangi bir bilgisi olan var mı?
-
@pikacu buyuk ihtimalle olur hocam. Bankalar genelde 1 1.5 ay civari sürede açıklıyolar sonuçları.
-
@cazop tesekkur ederim
-
Bir web sitesinde bayramdan önce sınavın açıklanmasının beklendiğini okudum, konu hakkında ziraat bankası ile görüşen oldu mu arkadaşlar?
-
@shewolf hangi web sitesi hocam. aü genelde 24 25 günde açıklıyor şu an erken daha
-
@beirutde hocam link veriyorum umarım engellenmez.
https://www.maksatistihdam.com/ziraat-bankasi-personel-alimi-2021-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak/ -
@shewolf ilginç bi haber cidden. ama pek de güven vermedi hocam:)
-
İlginçtir bugün buna benzer bir şeyi bankada çalışan bir arkadaşımdan duydum. Hatta bir an önce mülakatların yapılıp eğitimlerin hemen başlaması planlanıyormuş.
-
@hansmorgenthau allah allah. ne güzel olur ya
-
@beirutde bizim açımızdan da mükemmel olur
-
@shewolf Anadolu Üniversitesi'ne sormak lazım
-
@team37 evet hocam yarın arayacağım.
-
@shewolf muhtemelen olsa bile kesin evet demezler ama bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim hocam. Böyle olağanüstü bir durumda kısa sürede açıklanırsa baya şaşıracağım
-
Ben üniversiteyi aradım arkadaşlar telefonu açan olmadı. Bence bayramdan sonra açıklanacak ama yine de belli olmaz.