Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@frankcastle hocam kesinlikle önümüze bakmamız açısından bu hafta açıklanması çok çok iyi olur
-
@cgzm Evet hocam zaten net bir bilgi verilmiyor asla
-
@shewolf Sayfayı yenilemekten öldüm bittim hocam
-
@frankcastle bende hocam bir ümit bekliyorum diğer kurumlarda yavaş yavaş açıklıyor en azından bunu bilsek ona göre bir planlama yaparız
-
@shewolf ziraat bankası ve ziraat teknolojiyi de sık sık arayip soralım arkadaşlar
-
@shewolf Evet hocam haklısınız kesinlikle
-
@shewolf o pek öyle olmuyo hocam yazılı sınavın açıklanmasıyla bitmiyor süreç hele şu pandemi dönemi sürekli bir şeyler erteleniyor. Açıklansın tabi bir an önce de açıkladıktan sonra da sabretmeye devam...
-
@muddei-hususi Evet hocam haklısınız. Vakıfbank için mülakat tarihi bekliyoruz şu an o da ayrı bir stres. Ha mülakat yapıldıktan sonra onun sonucunu beklemek daha da stresli olacaktır eminim.
-
@muddei-hususi Sizde haklısınız hocam...
-
Ziraat finans grubu aynı anda pek çok sınav yaptı mesela ben müfettiş yardımcılığı sınavına girdim. Tüm sınavlar aynı anda mı açıklanır,birde müfettişlik için farklı bir başlık var mı?
-
@bilgmüh hocam genelde aynı anda açıklanıyor
-
@freetime birisi Anadolu Uniyi aramis, bugün yazı geldigini söylemisler. Bugün açıklanabilir denmis
-
Üniversiteyi aradım bugün açıklanabilir yetişmezse yarın kesin açıklanacak dedi
-
Evet twitterda da bugün kesin açıklanacak yetişmezse yarın demişler. Ümitlendirdiler ama bakalım.
-
Ümitlendik ama bugün de olmayacak sanki...
-
@frankcastle hocam bence beklemeye devam edelim. Gün içinde ben de aradım. İlk kez açık ve net bir şekilde bugün açıklanacak olmazsa yarın kesin dediler.
-
@freetime Hocam beklemeye devam ediyoruz, belki geç saatlerde bile açıklanabilir
-
@frankcastle aynen belli olmuyo illa mesai saatleri içinde açıklanacak diye bir şey yok
-
Mesai saatleri dışında da açıklanabildiğini biliyoruz ama resmi tatilde açıklanır mı acaba yarın 19 mayıs
-
@muddei-hususi merhaba arkadaşlar sizce bu saatten sonra açıklanır mi ?