Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@mühendisbeyin Halkbank gece 12 de açıklandı,her şey olabilir bu üniversitede.
-
silinmistir
-
Silinmiştir
-
19 Mayıs resmi tatil, bence Perşembeye kaldı bizim sonuçlar
-
@guy-mağduru hocam bize de 30 günden aşağı açıklanmaz dediler böyle olunca ümitleniyoruz.
-
https://twitter.com/ilooderler/status/1394613508147396615?s=21 Burada yazılan üzerine ben yazmıştım.
-
@gölge ama hâlâ açıklanmadı yani bir insana yapılacak en kötü şey ümit vermek. Herkes bir şey söylüyor en iyisi hiçbir yere bakmamak
-
@gölge hocam dün birden fazla kişi aradı herkese bugün açıklanabilir yetişmezse en geç yarın kesin açıklanır dediler.Yarından sonraya kalma ihtimali var mı dedim çok net bir şekilde hayr dedi konuştuğum kişi
-
@gölge hocam daha önce de söyledim. Ziraat müfettiş yrd sınavına girmiştim 2019 .gece 10 dan sonra açıklandı ve haftasonuydu.sinav açıklama da resmi tatil saat önemli değil. Arkadaşlara en geç yarın dedilerse bu geceye açıklanır çok büyük bişey olmadıkça inşallah
-
İnşallah. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Umarım beklediğimize değer. İyi forumlar
-
Önümüzdeki işlere bakmak istiyorum odaklanıyorum çalışıyorum ansızın Ziraat sınav sonuçları aklıma geliyor ister istemez dağılıyorum herkes telaşlı herkes stresli inşallah söyledikleri gibi bugün açıklanır olumsuz br sonucumuz da olsa zihnimizden atalım en azından zaten karışık. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Yok mu bir haber alan ?
-
Bu sınav sonuçları açıklanırken nasıl bir prosedür izleniyo neler yaşanıyo çok merak ediyorum bu teknolojide bir test sınavının tak diye açıklanması lazım
-
@muddei-hususi inanın bunu ben de çok merak ediyorum. Sadece anadolu üni veya ziraat bankası için konuşmuyorum. ÖSYM de dahil bu kurumların test sınavlarını şuanki teknolojiyle bu kadar geç açıklamaları gerçekten çok ilginç.
-
Bir hata olma ihtimaline karşılık kontroller yapılıyo olabilir belki o süreci uzatıyordur ama yine de uzun. Ayrıca gelir uzman yardımcılığı sınavı 2-3 günde açıklanmış galiba demek ki mümkün kısa sürede açıklamak.
-
@muddei-hususi guy ertesi gün açıklandı
-
Gençlik bayramında gençliği hiç ettiler hepimiz bir umut bekliyoruz..
-
bugün 19 mayıs tatil günü nasıl aciklaniyo anlamadım
-
@thechallanger69 gece açıklandığı oluyosa tatil günü de açıklanabilir ama yarına kaldı gibi gözüküyor. Yine de en kötü cuma günü açıklanacağını tahmin ediyorum şahsen.
-
gece açıklanması fazla mesai yapiyo olmalarından ama bugün bütün resmi kurumlar kapalı nasıl olacak ki