Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Katılım mülakatından cıktım, bana alan dısı oldugum İcin finansa ne zaman ilgi duymaya basladın ve neden katılım diye sordular. Kurul bence güleryüzlü de degildi hatta sertlerdi
-
@raistlinmajere ziraat katılımda belgelere çok ciddi bakıyorlar hatta mümkünse belgelerin orjinalini götürün. Edevlet askerlik belgesini falan kabul ediyorlar ama diplomamın aslını çıkarıp baya inceledi beyefendi girmeden önce.
-
@mouseblood istanbul için mi girdiniz hocam
-
@mouseblood acıkcası benim tam tersi diplomamın aslının olmamasını vs hic dert etmediler öyle bi üstünkörü baktılar, hep de zıt ifadeler veriyoruz ama
-
@ruru evet ama gerçekten öyle oldu belki de saate göre sıkılıyorlar modları değişiyordur:) mülakata girmeden bir önceki kişiyi kapının önünde beklediğimiz sırada, belgelerimi minimum 2-3 dakika boyunca inceledi ziraat bankasından gelen insan kaynakları çalışanı.
-
@tomjoad evet istanbul katılım uzman yardımcılığı.
-
bir de bana ingilizce seviyemi sordular ısrarla ingilizce makaleler okuyabilir misin, araştırma yapabilir misin konuşma seviyen nasıl falan diye sordular. Ben genel müdürlükte çalışmak istediğimi söylediğim için belki de biraz daha uzun ve farklı gelişti bilmiyorum. Onlar da bu pozisyonun bir çoğunun şubelere satış odaklı bir pozisyon olduğundan bahsettiler.
-
bir de eğitimlerde çok sayıda bayan arkadaşımız vardı, mülakata gittiğimde yer gök erkek.. şaşırdım açıkçası erkeklere mülakat gününü ayrı mı verdiler acaba diye düşündüm:)
-
Arkadaşlar 18 Haziran'da Mülakata Hazırlık Eğitimine katıldım. Güncelleme olacağı ile ilgili mail geldi ancak hala ''eğitime katılmadınız'' olarak gözüken var mı? Merak ettim.
-
@mouseblood benim girdiğimde erkek yoktu neredeyse...
-
Pazartesi gunu mulakatlari yeniceri ocagi secmeleri gibiydi
-
@düşüneni̇nsan Ben ilk zoom ekiplerinde girmiştim. Benim de hala sizinki gibi gözüküyor. Fakat ben bunun çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yani sırf o yüzden bir olumsuzluk yaşayacağımızı düşünmüyorum
-
@ruru hocam diplomanın aslının olmamasını dert etmediler demişsiniz.e devlet mezun belgesini kabul ediyolar mı?
-
@ruru hocam bölümünüz nedir ?
-
merhaba arkadaşlar. mülakat saati olarak 17.00 yazıyor. bu saatte orada olmamız yeterli mi yoksa sabahtan mı gitmeliyiz? bilgisi olan var mı?
-
@arz-şoku katılım için girecekseniz saatlarde aksama olabiliyor. Tam saatinde gitmenizi öneririm.
-
@sitareee teşekkürler
-
@lutherking evet ediyorlar
-
@shewolf bölümüm antropoloji
-
Mülakatların bitişi ve sonuçların açıklanmasıyla ilgili tahmini olan var mı?