Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@petecastiglione ama ben henüz zoom toplantısına girmedim, belki girince fikrim değişebilir :d
-
Arkadaşlar mülakat sonuçları açıklandıktan ne kadar zaman sonra eğitim başlıyor bilgisi olan var mı
-
@petecastiglione bir fikir bulabilirsem ben de böyle yapmayı planlıyorum da henüz bir şey bulamadım
-
@tnr17 bana mail dahi gelmedi. Fakat ön görüşmede de sunum-proje ile alakalı hiç konuşmadık, siz konuştunuz mu? MY için konu hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
-
çalışma ili istanbul tercih eden ve bahsi geçen maili alıp toplantıya katılan var mı ?
-
@tomjoad ben katılım uzman İstanbul seçmiştim... Siz müfettişlik mi seçtiniz o yüzden mi mail almadınız acaba ?
-
Arkadaşlar daha önce hiç denenmemiş bir konu üzerine sunum mu yapacağız, yoksa denenmiş faydası görülmüş bir konunun farklı açılardan yorumlanması gibi bir sunum mu yapacağız?
-
@shewolf şu an mevcutta olmayan bir çözüm önerisi getirmemiz lazım soruna. Ama asıl amacımız sizin buna ne kadar zaman harcadığınız, ne kadar emek verdiğiniz ve iyi hazırlandığınız dediler. Yani seçtiğiniz konuyu googleda arattığımızda önümüze çıkan ilk makaleden ya da yazıdan bir şeyler almış olmayın. Mevcutta olan bir şeyi anlatacaksanız da bize de açıkca söyleyin bildiğinizi bilelim en azından dediler.
-
@nrpsmf Çok teşekkür ederim
-
@nrpsmf hocam ek olarak bir şey daha sormak istiyorum, yüksek lisans tezimiz bir probleme çözüm üretmek amacı ile kullanılıyorsa tezimiz ile alakalı sunum yapmamız yeterli olur mu sizce ?
Konumuz inovatif niteliği taşıyor ise ve bu konuda uzmanlık alıyorsak bu kabul görür mü ?
-
Hocam bence olabilir ya yani dedikleri gibi eğer bir problemi uygulanabilecek bir çözüme kavusturuyorsa ve daha önce de yapılmamışsa elinizde de hazır düşünülmüş bir konu varken ele alabilirsiniz. Şahsen bir konu bulmak şu an ona hazırlanmaktan daha zor benim için
-
zoom ile ilgili mail almayan var mı? gelmedi henüz bana.
-
@moonpriest ben de almadım hocam
-
@moonpriest ben de mail almadım
-
@moonpriest ben de almadım
-
gelmedi eğitim vs. ile ilgili mail hala saçma bir süreç olduğu zaten en başından beri belli millet harıl harıl proje fikir üretiyor bir şeyler yapıyor mülakatın içeriğinden haberdar durumda biz böyle forumlara bakıyoruz millet ne demiş diye. Mülakatı anlarım hafta içi olur yapacak bir şey yok ama online eğitimler neden hafta içi ve mesai saatinde yapılıyor bu sadece girmek değil interaktif sesli görüntülü katılmak zorunlu. Yani işte olanlar dezavantajlı duruma düşsün amaç bu demek ki bu kadar düşüncesiz bir süreç yönetimi yakışıyor mu ya koskoca kurum..
-
ben bankacılık çalışıyordum her gün akşamları mülakata hazırlık olarak siz böyle şeyler yazınca bıraktım çalışmayı falan berbat bir belirsizliğe sokulduk
-
İnteraktif katılmayan da oldu. İş yerinde olduğunu belirtti daha çok dinleyici konumda kalacağını söyledi..
-
Bırakmayın hocam bence ben de bakıyorum ne olur ne olmaz. Üçe ayırmışlar ilk 5 dk. Kendinden bahsetme ve gelecek planları, 5-8 dk. proje sunumu, kalan 5 dk. Sormak istediğiniz bir şey var mı ya da onların bize sorabileceği şeyler olarak planlanmış.
-
Proje fikri bulabildiniz mi arkadaşlar?Nereden bulunuyor bu fikir