Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@mouseblood 1 ay içinde dendi bana
-
@mouseblood bana komisyona girmeden önceki ik cı bayramdan sonraya açıklanır büyük ihtimalle dedi
-
arkadaşlar benim mülakatım 2 temmuz son gündü mülakat tarihinizi değiştirmek zorundayız ikdan aradık dediler 17.00 da olan saatimde değişiklik yapıldı nedeni var mı sizce ?
-
@cilasik08 Ne zamana aldılar hocam erkene mi geçe mi ?
-
@tomjoad erkene alındı
-
@cilasik08 sizin şahsınızda birşey olduğunu düşünmüyorum. Duy guy açıklandığı için açılan boşluğu değerlendiriyor olabilirler
-
@tomjoad aynen dostum bende ilkin düşündüm biraz ama dediğin gibi sonradan aklıma geldi boşlukları doldurmaya çalışıyor olabilirler gelmeyenler için
-
Arkadaslar ziraat bankasi uzman yard icin calisma ili tek ve kesin İstanbul mu acaba baska sansimiz olmuyor mu ?
-
@oktaykdr sürmemeli o kadar yaaa
-
@marsiyal ben de bayramdan önce açıklanma ihtimali yok mu dedim sürpriz olur bizim için de dedi var ama biraz düşük bir ihtimal olduğunu söyledi
-
Geçen seneki 5 günde açıklanmış diyorlardı ondan öncekini bilen var mı belki ortalama olarak fikir ediniriz
-
Bir önceki ilan 9 günde açıklanmış ve yedek ayrılmış arkadaşlar yedeklerin yarısına da sıra gelmiş.
-
@sokrates12 yedeklerin yarisina nasil sira gelmis?baska kurumlara mi gitmisler asildekiler?
-
@retro Orasını bilmiyorum hocam muhtemelen öyle bir durum olabilir , bir sonraki ilana kadar yedeklik durumu geçerliymiş çünkü
-
@sokrates12 yani yedek olarak kazandınız diye açıklanırsa 3 ay, 6 ay belki 1 sene bekleyeceğiz telefonun başında belki bir boşluk olur gel başla derler diye öyle mi oluyormuş
-
@mouseblood Aynen öyle hocam
-
@sokrates12 iyi bir şey bu bana kalırsa yedek olarak kazananlar açısından çünkü örneğin üniversite kadrolarında yedek çok kazandım ben fakat asil kazanan gidip evraklarını teslim ettiği an o kadro düşüyor bir daha adam 1 hafta sonra istifa bile etse sana sıra gelmez yeni kadro ilanı açılması lazım, sınavlar yapılması lazım. Bu yöntem ilerleyen dönemlerde yedek kazananlara kesin fırsat gelmesini sağlar, banka sürekli büyüyor şubeler artıyor vs. ilan da şuana kadar 3 yılda bir açmış gözüküyor toplu alım açısından.
-
@mouseblood Birazda urumun takdirinde hocam ptt'nin binlerce çalısanı var 3 yıldır tek ilan açmadı. Hiç mi istifa eden olmadı ya da hiç mi emekliye ayrılan olmadı. Illaki vardır ama ya el altı yollarla karsilaniyor ya yedek durumlarıyla. Kurum hiç yedekde ayirmayabilir bekleyip görücez.
-
Arkadaşlar hangi numaradan kuruma ulaşıyorsunuz, ben de bir arayayım? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba, bu işe alım kararları yönetimden çıkıyor da acaba bankanın yönetim kurulu ne zaman toplanıyor bilen var mıdır