Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@jevons1 bizi ilgilendirmez diyen o sahıs umarım bu virüsle tanısır bir an önce de görür kimi ilgilendiriyormus kimi ilgilendirmiyormus diye. hadsiz. memlekette sınav deyince akan sular duruyor,ne kadar sığ bir yaklaşım bu, tırt bir sınav cok mu önemli yani insan hayatından? ailesinde yaslı ve kronik hastalıgı olan kisiler var, ayrıca artık genclere de bulasıyor kimse cok güvenmesin yani gencligine. üstelik pandeminin ortasında sınav yapmaya karar veren kendileri, biz mi ayarladık sınavın tarihini de isinize gelmiyorsa girmezsiniz diye kestirip atıyorlar? madem cok mükemmeller online altyapı kursalardı da uzaktan yapsalardı sınavı, 2021 senesinde uzaktan sınav yapamıyoruz demeye utanmıyorlar da enteresan. mecbur mu bu kadar insan yollara düsüp o riski almaya? virüs meselesi bizim sucumuz gibi davranmayı bırakıp bir cözüm sunsunlar.
ben bir salon dolusu insanla sınava girip virüs kapmak ve yaymak istemiyorum ama banka cok istiyorsa o tarihte sınava katılıp yayacagım seve seve, hatta o telefondaki hanımefendiye bizzat kendim bulastırmak isterim. ister ertelesinler ister ertelemesinler artık umrumda degil ama verecekleri karar kendi kalitelelerini gösterecek. hep birlikte görecegiz.
-
Tahminen sınav ertelenir.Kimse riske atmak istemez kendini şuan ki durumda.Çünkü şuan dünyada hastalık konusunda zirve konumda Türkiye.Daha öncesi zamanda bazı kişiler virüsü hafife aldığı için görevden alındığı oldu.Bide telefona çıkan kişi düz bir memurdur.Oda çok soran olduğu için bıkmıştır.Arayanı tersliyor olabilir.
-
@pikacu Gerçekten haklısınız yani şu online yapma işini neden hiç düşünmezler anlamıyorum
-
Banka sanırım ösymyi referans alarak erteleme yapıp yapmama kararı alacak. Ösymden de ses çıkmıyor bildiğim kadarıyla bu haftasonu yds var. Henüz bir erteleme gelmedi. Dün üniversiteye telefon edip bilgi almak istedim şu an için erteleme gündemimizde yok dediler. Pek tabii ararken orada görevli arkadaşın bu düzeyde bir bilgi vermesini beklemiyordum ama yine de insan ses tonundan bile bir anlam çıkarmaya çalışıyor.
-
@extraordinary kararnameye gore osym ve merkezi sinavlar muaf denildi, erteleme olmayacaktir bence osym acisindan , banka osym yi baz aliyorsa onlarda ertelemez diye dusunmekteyim..
-
Kurumsal bir bankanin personel nasil bu sekilde konusabilmis anlamak mumkun degil.Zira o isi yapmaya gonullu cok insan vardir.Ote yandan sinavlarin ertelenmesi o kuruma birakilmis gibi duruyor arkadaslar.Vakifbank yasak yokken sagligimiz icin ertelemisti.Ancak ziraat sinavi hemen yapmak isteyebilir.Adaylar muaf oldugu icin vaka sayilarini sebep olarak gormeyebilirler.
-
@asdfghasdfgh a ben o ifadeyi görmemiştim çok teşekkürler.
-
14 nisan 2021 62.797 günlük vaka
279 vefat artik 60.000 de geçti.Rakamlar arttıkça bizimde hayati riskimiz artıyor.Sadece bu sınav içinde degil bütün kamu ya da banka bunların düşünülmesi gerekiyor.Ama görüyoruz ki sadece yapalım da aradan çıksın gözüyle bakılıyor. -
Valla gayet de bütün sınav süreçleri geciktiriliyo salgın yüzünden sizin bol vaktiniz varsa salgın bittikten sonra bu sınavlara girmek de bir seçenek
-
Ben bu sınavdan bahsetmiştim.Sizin sınavınızı bilemem.Ayrica benim anlatmak istediğimde bu değildi.Siz biraz yanlış mi anladiniz acaba?
-
Bir çok arkadaşın sınava çalışmadım ertelense de az daha çalışsam demek yerine farklı farklı şeyleri öne sürmeleri komik doğrusu. Bu kadar virüsü öne sürmekte hiç samimi değil ; akraba ziyaretine giden çarşı sahil dolaşan kafelerde oturan adamlar ki bende bunları yapıyorum , burda otobüs yolculuğunu dert etmesi hiç samimi değil ki bir çok kişi ankarada İst. kendi şehrinde girecek ( ben 9 saat gelicem). Sınav ertelensin diyeni anlarımda online olsun diyenin aklına şaşayım. Ben elimden geldiğince çalıştım arkadaşım, sen ingilizce bilen adamı online sınavda yanına oturtmayacağın ne malum hak yemek olmaz mı bu ? Neyse ne olacaksa şahsım adına hayırlı olan olacak sizede aynısını temenni ederim.
-
@wukuat insanlarin kalbini açıp baktın galiba hocam.
-
@wukuat haklılık payı var, online meselesine sesli güldüm ben de
-
@jevons1 sadece bu sınav için değil diye belirtmişsiniz doğru anladığımı düşünüyorum
-
Şöyleki ben sınavların pandemi koşullarına göre yapılması gerektiğini belirttim.Galiba yanlış anladiniz.Cunku ben bu sınav icin konuştum.Sizde beni yanlış anlayıp bir sonuç çıkarttınız.Bence büyütmeye gerek yok.Burasi bir forum sonuçta
-
Valla arkadaşlar vaka hicbir zaman sifir olmayacak bu hastalığın olduruculugu iyice azalacak baskın bir hastalık olacak ne yazık ki bu hastalığı er ya da geç geciricez. Ertelense de bitmeyecek yine bir kişiyle tekrar başlayacak. Eğer ertelenecek kapanma olacak herkese asi yapılıp sonra tam açılma olacaksa ertelensin ama bu olmayacaksa ertelemeye gerek yok bence bir yandan da hayatın devam etmesi lazım.
-
@jevons1 ben de zaten öyle yapılıyo birçok sınav erteleniyor diyorum. Muhtemelen bu da ertelenir merak etmeyin.
-
@wukuat 60 bin vaka varken sinav yapilsin israri da pek samimi gelmiyor.Sinav ertelense herkes calisacak sanki ertelensin diyenler calisiyor sadece.yapmayin.
-
@retro Sınav merkezlerinde oturanlar burada sallıyor. Çok takmamak lazım.
-
Normalde böyle tartışmalara bu forum da hiç girmem ama insanların şartlarını bilmeden bol keseden atıp, çalışmadıkları için ertelenmesini istiyorlar deyip niyet okuyanları gördükçe dayanamadım. (Ekim ayından beri çeşitli sınavlar için sürekli ders çalışan biri olarak söylüyorum)
Öncelikle zaten sınav çok sınırlı şehirlerde yapılıyor ve takdir edersiniz ki herkes İstanbul ya da Ankara da oturmuyor - ben de onlardan biriyim ve 9 saat yolculuk yapmam gerekiyor-. Bu yüzden mecbur uçak, otobüs kullanarak sınav şehrine gelmek gerekiyor ki seyahat yasağının olduğu bu zamanda benim gibi küçük şehirde yaşayan insanlar için otobüs veya uçak seferlerinin dolmaması yüzünden seferlerin iptal edilme riski var. Mesela benim başıma geldi. Kasım ayında İst. da bir sınava girmiştim, memleketime geri dönmek için bilet aldığım sefer iptal olmuştu dolmaması nedeniyle ve ben planladığımdan daha geç dönmek zorunda kalmıştım.
Ayrıca şehir dışından geldiğimiz için mecbur konaklama ihtiyacımız da oluyor. Ben kuzenlerde kalıyordum genelde ama vaka sayıları bu kadar fazlayken insan arayıp da sınavım var size gelip kalabilir miyim demeye çekiniyor çünkü o kadar toplu taşıma, ulaşım araçlarını kullanarak yanlarına gidiyoruz , gelme de diyemedikleri için onları da riske atıyoruz.
Mutant virüsün bulaşının daha kolay ve hızlı olması nedeniyle 2-2,5 saat kapalı ve kalabalık bir ortamda bulunmak da büyük bir risk. Unutmayın ki TR’nin dört bir yanından gelecek bu insanlar oluşacak sirkülasyonu bir düşünün yani. Hepimiz isteriz ki sınavlar olsun atanalım iş sahibi olalım ama şu an önceliğimiz sağlığımız bence. Sonuçta tamamen bitmesini bekleyelim demiyor kimse ama vakaların biraz daha düşüşe geçmesi beklenebilinir bence en azından yasakların bir kısmı kalkmış olur.
Biz ne istersek isteyelim erteleyecekleri yoksa ertelemezler zaten. Bekleyip görmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
Sadece burada önyargılı yorumları okuyunca yazma ihtiyacı duydum her ne kadar forumda bu tartışmaları saçma bulsam da.