Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@noir hocam bu sınava yönelik olarak ekonomi ve hukuk için çalışabileceğimiz bir web kaynak önerisinde bulunur musunuz?
-
arayan var mı bugün ne diyorlar
-
@thekurt Banka sınavı özelinde kullandığım bir kaynak yok maalesef ki bir tavsiye de bulunamayacağım o yüzden. Gittiğim dershanenin KPSS kitaplarından çalışıyorum ben konulara. Bir de internette ‘banka sınavı çıkmış soruları’ diye aratınca bazı pdfler, sorular falan çıkıyor onları çözüyorum.
-
@noir anladım hocam, teşekkür ederim
-
ertelenmedi arkadaslar, mail geldi
-
@sahnr rezalet bir karar madem ertelenmiyor para iade sekmesi açsınlar nasıl iş bu? kimse bu şartlarda girmek zorunda değil.
-
@as-soon-as hqhahah hani söylediğim “çok komikti” ? ohh ertelenmedi bak bu cevabı sana yazmak çok sevindirici oldu benim açımdan.
-
bi de emin olanlar vardı kendilerinden.
-
@sahnr arkadaşa kına getirin
-
@beirutde sen bana ileti yazma mümkünse
-
@sahnr KPSS'den 76 alan biri olarak bu sınava çok hevesleniyorsun.
Anadolu Üniversitesi bu sınavı ertelemek istedi en başından beri, fakat banka kabul etmemiş.
-
Mail soru üzerine mi geldi tüm adaylara mı gönderildi acaba
-
@sahnr geçen sefer ağzının payını almıştın doğru.
-
@muddei-hususi ziraate mail atanlara cevap gelmiş
-
@as-soon-as zavallı kpss puanımla beni ezmeye çalışırken nasıl seviyesizleştigini gösteriyor. ahahahs her sınavda kartlar yeniden dağıtılıyor unutma o puanı alalı 1 sene geçti :))) umarım bu pis kalbinle sınavda tökezlersin ,sınavının iğrenç geçmesi dileğiyle
-
Bana mail gelmedi.Madem boyle bir durum var tum adaylara gonderselerdi keske.
-
@sahnr abartmayalım arkadaşlar
-
Seviye yerlerde.
-
@muddei-hususi hocam haklısınz ama başlatan o
-
Ya siz insan misiniz?Bu nasil bir üslup ve çirkinlik