Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Arkadaşlar şimdi aradım uzun uzun konuştuk sağolsunlar dinlediler, ama erteleme ya da iptal olabileceğini öngörmediklerini söylediler. Yani vaka sayılarının çok arttığını ifade ettim başvururken bu kadar olmadığını söyledim. Şartların yenilenmesini talep ettim. Ama Anadolu üniversitesine yönlendirdiler ben de oranın da ziraat bankasına yönlendirdiğini söyleyince ileticem ama zannetmiyorum dedi
-
@mahlas Teşekkürler. Hocam bankaya hangi telefon numarasından ulaştınız yazabilir misiniz? Ben bağlanamadım bir türlü.
-
@mahlas Teşekkürler hocam.Bu herşeyi zamanında yapma kararlılıklarını umarım sınav açıklanma ve istihdam sürecinde de görürüz ne diyim.
-
@burkbayrak sınav açıklanması söz konusu olunca 50 gün bekletirler merkezi sınavlar bir haftada açıklanıyor ona göre hareket eden bankanın sonuçlarını da bir haftada açıklaması lazım şaka gibi bir durum dalga geçiyorlar insanlarla
-
Sınavın iptali olmayacatır. Sınav giriş belgeniz ile şehirlerarası seyahat edebilirsiniz diye mailime şimdi cevap geldi arkadaşlar.
-
@extraordinary 02124041000 numaradan ulaştım hocam
-
@sblue anlamadiklari konu şu gidecek otobüs bulunursa seyahat edilecek bulunamazsa nolacak yapacak birşey yok şansıniza küsün mü diyorlar??
-
@adams altta kalanın canı çıksın:)
-
-
@mahlas aa tamam o zaman iptal edelim diyeceklerini sanmıyorum. ulaşım araçları size değil siz ulaşım aracına ayak uydurun denilebilir.
-
Madde madde anlatirsak sakıncaları etkisi olur mu acaba?Mutant virusu anlatsak mesela?Muaf oldugumuz icin vaka sayilari ve ulasim/konaklama sorunlari onemsenmiyor.Sinav merkezinde olmama ragmen hepimiz risk altindayiz.Sinava girecek arkadaslara saglikli bir sinav diliyorum.
-
@sblue sınav giriş belgesi yayınlandı mı ?
-
@wukuat pazartesi yayınlanacak
-
@mahlas aradım zaten de o insan Kaynaklarindaki çalışan kişiye bağlı değil ki ona ne soylenirse o da arayanlara aynısını söylüyor haksizliklar silsilesi bir sınav yapıyorlar
-
@adams doğru söylüyorsunuz hocam
-
Ösym sınavlari ertelenseydi bence bir ihtimal ertelenme durumu olabilirdi fakat ösym tüm sinavlari vaktinde yapıcakken görünüyor ki bu sınav ertelenmeyecek. En azindan ödeme iptali için aramaliyiz.
-
@sokrates12 söyledim hocam iptal seçeneği olsun dedim. Onun için biz bir şey yapamayız Anadolu üniversitesini aramanız gerek. Biz onlara devrettik sınav sürecini dedi. Ben de onlar sizden karar çıkarsa değişeceğini söylemişler dedim. Sözleşmede yazıyor dedi, para iadesi olmaz muhtemelen dedi. Arayın belki faydası olur herkes talep ederse en azından para iadesi yaparlar belki
-
Şehirlerarası seyahat yasağı bu hafta son muydu?
-
Bu ctesi pazar var diye biliyorum haftaya bitiyor olması lazım bu arada giriş yerleri bugün belli olmayacak miydi hala ses yok
-
facede inşallah online olur diye yazanlar var, gerçekten İNANILIR gibi değilll.
boşuna yol çekmesin bu tipler belli ki hiçbir hazırlığı olmayıp yanına yandaş arayanlardan.
sanki gişeye eleman alıyor banka. Allah akıl versin.