Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@as-soon-as Bence de şikayet etmeyelim sonuçta biz çalışmamışız(!) bahane arıyormuşuz(!) yoksa hayat gayet normal.
-
@as-soon-as Genelleme yapmaya gerek yok hocam. Hakkaniyetli olan herkes bu adaletsizliğin farkında zaten. Gerçekten bankanın yaptığı büyük bir saçmalık. Şu sınav bu şartlarda nasıl yapılabilir anlam vermek mümkün değil.
-
@extraordinary Hocam diğer mecralarda 'ne kadar az o kadar iyi hihihihi' diye konuşuyorlar. Tabi genelleme yapmayalım yine de.
Dediğim gibi kaybeden onlar oldu. Yüksek puan alanların çoğu bankalardan çekiniyordu. Üstüne böyle saçma bir karar alınca hiç gitmeyecekler.
-
Yahu kardeşim ertelemiyosun anladık bari insanlara paralarını iade et mücbir sebep hali bu gelmek istemeyen insanların olması normal. Muhatap bile bulamıyoruz karşımızda saçmalık
-
@as-soon-as Aman tabii ben görmedim böyle şeyler sinirlenmenizi anladim. Yazık yani kalplerinin değerini alırlar inşallah bu lafları edenler. Son güne kadar erteleme veya katılım sağlayamayacak arkadaşlar için iptal taleplerini dile getirmeye devam etmemiz gerek.
-
Arkadaşlar sınav destek hizmetlerine ulaşabileceğimiz bir mail adresi ya da telefon bilen varsa bırakabilir mi ?
-
@noksani hocam hic uğraşmayın ertelemezler.
-
@noksani üniversitenin sınavla ilgili biriminin numarası
02223350580 şu hocam direkt ilgili birime bağlanmak içkn dahilisi de 2286 -
@noksani 02124041000 bu numaradan ziraat bankasını aramıştım ben burdan da iletebilirsiniz
-
@jevons1 ertelenmesin de değilim abi ben girmeyeceklerin parasını versinler
-
@extraordinary Teşekkürler hocam
-
Sınava gitmeyecekler
-
@mahlas hocam teşekkürler
-
Sınava gitmeyecekler
-
@noksani ahhh hocam ahh 195 lira sömürmüşler hic geri verirler mi?
-
Hocam ertelemezler eyvallah. Ama küçük ilden, küçük ilçeden gelemeyecek olanlar var covide yakalananlar var. Ailesinde yaşlılar olup bu riski almak istemeyenler var. En azından paramı iade etmeleri noktasında talepkâr olacağım.
-
Umarım gönlünüzce olur.
-
aşti'de servisler olur ücretsiz normalde ankara'nın çeşitli yerlerine gider. tabi pandemide çalışır mı fikrim yok. metro çalışıyor olsa ankara aşti'den ulaşım kolay olurdu. kızılaya,ulusa vs gider o servisler. servis dediğim küçük otobüs gibi bir şey.
-
Metronun çalışmaması çok ilginç değil mi ya? Ankara gibi bir şehirde haftasonu işe giden insan sayısı az değildir elbet. Hepsinin özel aracı mı var? Metronun çalışmadığına emin misiniz?
-
Bazı haber sitelerine göre 23 nisandan itibaren 17 mayısa kadar tam kapanma kararı alınmış. Bu sınav da 24 nisanda. Zaten şu halde bile ulaşım sıkıntılı ! Bankaya göre ...den bahane uyduruyoruz. İstanbul ve Ankara'da oturanları hariç bırakıyorum, onlar bir şekilde gider.