Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Hocam osym de vardi .Bankada pozitifler alınmıyor o yüzden hes kontrolü var girişte diye biliyorum.
-
@jevons1 kılavuzda tutanak tutup alınmayacaktır yazıyor üstadım
-
Pozitiflerin alınmaması da apayrı bi risk adam hastalık belirtileri gösterse bile gidip hastaneye test yaptırmaz paşa paşa herkesle birlikte girer yani üstelik sınav anında maske takma zorunluluğu yok. Cidden çok saçma ben vaka sayılarının bu kadar tavan yapacağını bilsem ve hiçbir şekilde ertelenmeyeceğini söyleseler cidden başvurmazdım. Yazık.
-
@extraordinary alın bendende o kadar
-
Ben küçük bir yerde yaşıyorum. Otobüs firmasını arayınca yolcu olmazsa sefer yapılamayacağı söylendi. Daha fazla ders çalışmak için ertelensin istiyorsunuz diyenler için yazmak istedim. Umuyorum tüm sorunlar çözülür. Hepimiz sağlıkla sınavı bitirir evimize döneriz.
-
Sınav kesin olacak mı şimdi? İletişime geçen arkadaşlara soruyorum ona göre bilet alacağım, şimdiden teşekkürler
-
@wukuat, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Bir çok arkadaşın sınava çalışmadım ertelense de az daha çalışsam demek yerine farklı farklı şeyleri öne sürmeleri komik doğrusu. Bu kadar virüsü öne sürmekte hiç samimi değil ; akraba ziyaretine giden çarşı sahil dolaşan kafelerde oturan adamlar ki bende bunları yapıyorum , burda otobüs yolculuğunu dert etmesi hiç samimi değil ki bir çok kişi ankarada İst. kendi şehrinde girecek ( ben 9 saat gelicem). Sınav ertelensin diyeni anlarımda online olsun diyenin aklına şaşayım. Ben elimden geldiğince çalıştım arkadaşım, sen ingilizce bilen adamı online sınavda yanına oturtmayacağın ne malum hak yemek olmaz mı bu ? Neyse ne olacaksa şahsım adına hayırlı olan olacak sizede aynısını temenni ederim.
Ben haftaiçi olsun dedim ona da sallayanlar oldu forumda. Derdiniz ne anlamıyorum. Kaç kere dedik herkes Ankara, İstanbul'da oturmuyor diye ne laf anlamaz insanlarsınız. Otobüs yeterli yolcu olmayınca kalkmıyor. Özel araçla seyahat yasak. Seyahat izin belgesi için arayınca özel iş görüşmesi olarak kayda alıyor ve reddediyor. Neyse devam edin...
-
@blueberry hocam herkes Ankara İstanbul da oturuyor sanıyorlar...
-
Kendimi geçtim, Asıl beni düşündüren kısmı burası...
-
@jevons1 telefon numarası nedir hocam nereyi arıyoruz, ileri bir tarihe atmayacaklarsa iptal etme seçeneği yapsınlar istiyorum yazıktır günahtır o kadar paraya. Yatırdığıma pişman oldum gerçekten
-
Yds sınavı daha geniş katılımli olmasına rağmen iptal edilmedi , muhtemelen bu sınavında iptal olmayacağı kesinlesti gibi. Ama böylesine vaka sayıları varken en azından iptal secenegi koysalar katilmak istemeyenler paralarini alirlar. Ayrıca bir sınava 195 lira nedir ya?
-
@mahlas 0(312)584 20 00 ankara genel müdürlük numarası
-
@sokrates12 02124041000 direk insan kaynaklarına bağlıyor hocam
-
@sokrates12 osym nin iptal etmemesini de anlamiyorum zaten.sinavlarin olup bitmesi sagligimizdan daha onemli degil.ama dediginiz gibi iptal olmayacak gibi duruyor.
-
Arkadaşlar yarın bankayı yoğun bir telefon trafiğine maruz bırakırsak belki bir erteleme söz konusu olabilir.
İşin daha fazla çalışma kısmını veya virüs riskinden çekinme kısmını geçtim, küçük şehirlerden sınava gelecek olanlar araç bulamayacaklar.
İstanbul'da veya Ankara'da yaşayan arkadaşlara hava hoş tabii. Bir de buradan düşünmek lazım.
-
@tnr17 birlik olup arayalım ama görünüşe göre zor hocam baksanıza
-
@ytt ben yarın erteleme olmayacaksa en azından iptal seçeneği sunulması için arayacağım hocam.
-
İlla sınav olsun demedik arkadaşlar bi derin nefes alın. Bizde uzakta oturuyoruz otobüs bulacağımız bile muamma ,her türlü iş birliğine de varım ertelensin diye arayalım diyorsanız arayalım benim lafım online olsun diyen kendini uyanık zanneden bi kaç kişi var, onlarda iyi biliyor kendini. Vaka sayısı fazla evet bankanın sizle aynı düşünmesini beklemeyin adam derki benim personele ihtiyacım var pandemiyi bekleyemem vs vs. haklı yada haksız Ben bankanın temsicisi değilim ben olsun dedim diye olacak değil sınav. Adam foruma sağlık herseyden önemli yazmış mesajın sonunda neyse 195 verdim girecem mecbur demiş ? sağlığın 200 tl bile etmiyorsa burada boş yapmanın lüzumu yok. velhasıl Önce tedbir sonra tevekkül hayırlısı için dua edin hepimizin işe ihtiyacı var burayı amacı dışında kullanmayalım, ismimi not eden arkadaş varmış özelden yazabilir her daim beklerim.
-
Arayın arkadaşlar ne kadar çok aranirsa kadar dikkate alınır il dışını öne sürün
-
Tekrardan toparlamak için yazıyorum.
Anadolu Üniversitesinde dıdımın dıdısının olduğunu yazmıştım. Üniversite, sınavın ertelenmesi isteğindeydi. Zaten ilk günde hemen kendi sınavını online sınava çevirmesinden anlayabiliyoruz. Tabi burada üniversite sadece aracı durumunda, kendi başına karar veremiyor. Banka bırakın müzakere teklifini, yasaklardan sonra görüş bile iletmemiş.
Bunları baskının bankaya yapılması için yazdım. Hepinize iyi günler !