Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@ytt ben aradım zaten bir hafta kalmış ertelenmez artık diye saçma sapan bir cevap verdi insan kaynaklarında çalışan kişi kamu kurumları bile mülakatı bayram sonrasında yapacak ki isteseler yapabilirlerdi resmen rezalet cimere yazıyorum ben yazmak isteyen arkadaşlar varsa talep çok olduğunda dikkate alınabilir. Ösym sınavı iki merkezde yapılmıyor Osmaniye de oturan kişi ankaraya gitmiyor adanada sınava girebiliyor bunu bilmiyorlar mi yani ösym'nin baz alınması tam bir saçmalık
-
@adams bende yazdım cimere herkes yazsa dikkate alınır
-
Istihdam yaratması takdir edilir ama diğer taraftan sınavı ertelemeyip para iadesi yapmayıp zaten işsiz olan insanların üstünden menfaat sağlama düşüncesi ziraat bankasına yakışmadı Müslüman ülkeyiz ama işe alimda insanların böyle rezil edilmesi Müslümanlığa sığmıyor
-
cimerde bir işe yarıyor ki sormayın. şikayeti direkt kuruma gönderiyor. kurumun ne yazdığına bile bakmadan bize gönderiyor. bir nevi kurye işlevi.
-
@adams üstelik bunu yapan Türkiye'nin en köklü bankası gerçekten diyecek başka söz yok
-
@adams Twitter da etkinlik yapılsa sesimiz duyulmaz mi
-
Evet faydası olur belki haber filan yapılırsa dikkate alınabilir
-
Anadolu üniversite sine ulaşan olmuş muydu onlar da ertelenmeyecegini söylemiş miydi
-
@adams evet, gündemde öyle bir konu yok dediler
-
Yds icin duyuru bile yapılmış Sınav Günü Açık Tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri vs için.
yani adamların öyle bir niyeti yok bence bundan sonra ki sınavlarda da erteleme öyle kolay olmayacak. (ösym sınavları özelinde konuşuyorum) twitter’da 1 haftdır deli gibi etkinlik yapıldı, sürekli gündeme girdiler ama ertelemedi.
-
@ücüncütekil YDS ile bu bir değil. Bu sınav sadece 2 şehirde yapılacak.
-
@ücüncütekil yapalım bence hocam bizim bı haftamız var YDS çok yakın tarihte zaten her ilde oluyor biz mağdur olaniz
-
@ytt belli bı tag belirleyip telegram vesayre gruplarda yayalım
-
Sınava gidemiyoruz bari para iadesi olsun...
-
@as-soon-as ziraat yds’den daha masum bile yds ye 140bin aday giriyor sınav merkezinin fazla olmasının bir önemi kalmıyor yani 10bin küsür( daha az bile olabilir) adayın gireceği sınavın yanında.
-
@ücüncütekil Aday sayısını geç hocam biz farklı illerden gelicez hangisi daha önemli ya kaç saat yolculuk bu ki firmalar az ksiiden dolayı bilet satmiyolar
-
@ücüncütekil Hocam son mesajlarınızda GUY için hep İstanbul'u kovalamışsınız. Nerede oturuyorsunuz?
-
@as-soon-as otobüste bir kişi bilet almış sadece hadi cumaya kadar 4-5 kişi daha alsa ben o otobüsün 8saat 5kişi için gideceğini sanmıyorum ve bir tane firma gidiyor sadece ankaraya akşam saatinde
-
Bankaya bi türlü ulaşım sağlayamadım. Üniversiteyi aradım. Telefondaki hanımefendi çok kibardı gerçekten. Bankaya ulaşamadığımı eğer kendilerinin bir iletişim olanağı vs olabiliyorsa sınav ertelenmeyecekse iptal seçeneği olmasını isteyen adayların olduğunu iletebilmesini sordum. Bana bankanın bu husustaki kararını duyurular kısmından takip edebileceğimi ama zaten henüz bir karara varılmadığını bir gelişme olursa hem üni sayfasında hem bankada yayınlanacağını bizi çok iyi anladığını lakin kendilerinin sadece teknik destek sağladıklarını iletti. Sizinle de bu durumu paylaşmak istedim.
-
@wukuat Özelden yazmama gerek yok sınav açıklanınca burda ol sonuçlarımızı görelim yeter biz uyanığız ya hayatta herşey normal durup dururken online olsun dedik te Allahım insanların herkesi kendileri gibi küçük hesapların peşinde sanmaları komik gerçekten.yok yanıma ingilizce bilen adam oturtcakmışım ee mülakatta da mı o adam benle gelecek Turkcell,Türk Telekom,Thy de hiç akıl yok o zaman tüm alım sınavları online.