Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@muddei-hususi hocam yargılamanız ve tavsiyeniz bittiyse rica etsem susar mısınız? Az kalmış son tekrarlarınızı yapın, hepimiz yapalım. Verdiğiniz tavsiyeler içinde teşekkür ederiz ben de küçük şehirde yaşıyorum üzerime alındım. Anlamadığı bilmediği ya da tuzunun kuru olduğu konularda konuşmamayı bu toplum ne zaman öğrenecek bilmiyorum.
-
@burkbayrak şehir içi ulaşım herkes için problem benim de hususi aracım yok şahsen ama otobüsler çalışıyo diye biliyorum
-
Yazılı kağıtta HES Kodu belgesini almayı unutmayın arkadaşlar, giriş belgesinde getirilmesi gerekiyor diye belirtilmiş.
E-devletten alınabiliyor diye biliyorum.
-
@muddei-hususi Ankara dışındaki her yer taşra olduğu için ve pandeminin yoğun olduğu, sınav ücretinin yüksek olduğu, ulaşımın, konaklamanın pahalı olduğu şu günlerde taşrada oturmanın sıkıntıları elbette var. Ve sınav sadece iki yerle sınırlıysa daha zor. Sınava yeteri kadar çalışmış olmak bu şartları maalesef kolaylaştırmıyor. Ben sınava hazırım ancak virüs hala duruyor. Sınav ücretleri de pahalı. Ve bu söylediklerim ulaşım ve konaklama dışında Ankara’dakiler için de geçerli. Ankara’da da virüs var . Ankara’da oturanlar da 195 lira ödedi.
-
Bu tur sinavlarda hele ki bu kadar yuksek ucret odenen bir sinavda iptal hakki elbette olmali.kimse bilmedigi bir sehire salginin bu kadar arttigi bir donemde gelmek zorunda birakilmamali.sinav merkezindeki insanlari da riske sokan bir durum bu aslinda.Bu konu hakkinda rahat rahat konusmaniz hos degil bence.Herkese saglikli bir sinav dilerim.
-
@retro Ulaşım konusunda büyük sıkıntılar var. Günde 1 otobüs dolu gidiyor mesela ankaraya. Ama alakasız saatte. Erken gidip AŞTİ'de geceleyip sınava girmek gerekecek. Şehiriçi ulaşım konusu da muamma. Haftasonu olması sebebiyle, daha önce taksiye binmek zorunda kalmıştım çünkü.
-
Son dakika otobüs iptalleri olabilir bu yüzden firma ile görüşmenizi tavsiye ederim. Bu da başıma geldi.
-
Aynı şehirde olan arkadaşlar araba, minibüs kiralama imkanınız varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Uçak ile gelen arkadaşlar da hava alanında buluşup birlikte hareket edebilirler.
-
@arkenstone hocam baktım da nerden çıkıyor tam olarak siz çıkardınız mı
-
Herkes iptal olmasın diyo ama ben suan temaslı oldugum için seyahat yasağım var ve sınava giremicem hakkımı helal etmiyorum
-
@emine-95 yok canım yeterince çalışmış olsaydınız mutlaka girmenin bi yolunu bulurdunuz belli hazır hissetmiyorsunuz kendinizi (!)
Çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah -
Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum bi süredir okuyorum sizleri çok önemli bir kaç sorum var cevaplayabilen olursa çok mutlu olurum. Aof’u aradim emanetci bulundurmadiklarini soylediler biz telefonumuzu cuzdanimizi nereye birakacagiz? Yanimizda biri gelebilir mi diye sordugumdada bilmiyoruz onu emniyet bilir dediler. Birde sinav icerigi ile ilgili aklima bir sey takildi gk gy kisminda gecmis yillarda turkce- mat sormuslar yine oyle midir yoksa diger bankalardaki gibi cografya-tarih vs sorarlar mi? basarilar diliyorum herkese
-
https://twitter.com/alcakar Bu Ziraat Bankası genel müdürünün Twitter adresi. Alpaslan Çakar'ı etiketleyip Tweet atan çok kişi olursa dikkatini çekebilirsiniz. Pandemi şartlarının daha da kötüye ittiğini göre göre sınavın yapılması akıl alır gibi değil. ÖSYM geçen sene sınavları ertelediğinde vaka sayısı 10.000 ya vardı ya yoktu. Ölümler de şimdiki gibi değildi. Şimdi ertelemeyeceklerse ne zaman erteleyecekler cidden anlamıyorum.
-
@busrab Ya şaka mı bu emanetçi de mi yokmuş. amaçları sınava girmeyi başarabilenleri istihdam etmek galiba
-
Şu "yeterince çalışmış olsaydınız gitmenin bir yolunu bulurdunuz" lafını diyen kişi; bir kaç sayfa önceydi sanırım. İnşallah kazanamazsın(!)
-
@burkbayrak evet şaka gibi yanımızda biri gelebiliyomuş sanırım ama şahsen her yer kapalıyken sabahın 6sında annemide soğukta 3 saat bekletmek istemiyorum ne kadar mantıksız bi durum bu ya
-
@frank-castle ben sağlık bakanlığını 184 numaralı hattan arayıp durumla ilgili endişelerimi bildirdim. Sınavın koşullarını mevcut durum düşünüldüğünde ertelenmesi gerektiğini istediğimi bildirdim. Uzmanlar tarafından inceleneceğini ve dönüş yapılacağını ilettiler. Bankayı aramak bence bu saatten sonra nafile gibi yanlış anlamayın.
-
@maxim Estağfurullah yanlış anlaşılacak bir durum yok. Bizler de arayalım en iyisi. Ben sınava girmiyorum ama bu sınavın bu şartlarda yapılması gerçekten çok sağlıksız. Keşke böyle konularda birlik olunabilse.
-
@frank-castle keşke. Ankara’da geçen hafta yapılan YDS’de bile ulaşım çok zordu kaldı ki bu sınavda daha az ulaşımla daha fazla insan aynı yöne gidecek. Mesele çalışıp çalışmamak değil hepimizin sağlığı. Ankara’da heryer kıpkırmızı ve üzülerek söylüyorum ki insanların büyük bir çoğunluğu önlemlere gram itaat etmiyor. Vakaların daha az olduğu bir zamana ertelenmeli.
-
Az önce bende 184 numaralı hattı aradım. Sağolsun ilgilendiler. Siz de arayıp kaygılarınızı dile getirebilirsiniz arkadaşlar.