Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@blueberry Çalışmamışsın bahane uyduruyorsun. Tam kapanma diye milleti galeyana getirme (!)
-
@as-soon-as Potansiyeli olan adayların bir kısmını hem sınav dışında bırakmak hem de parasını almak. Belki de önceden kurgulanmıştır.(!)
-
@gomez_12 arkadaşlar metrolar çalışıyor o konuda bir sıkıntı yok
-
@ilgazi yukarıda çalışmıyor dedikleri için yazmıştım hocam. bir süredir ankarada değilim malum pandemi yüzünden. metro çalışıyorsa aştiden metro ile ulaşım sağlanır zaten.
-
Metro kesin çalışıyor mu arkadaşlar? Çalışmaması mantık dışı zaten gerçi ama. Emin olalım yinede.
-
Ben metrolar çalışmıyor diye biliyorum geçen haftasonu YDS ye özel metro kullanımı oldu. Bu hafta ne olur bilmiyorum yine de EGO nun sitesine bakabilirsiniz belki duyuru yapılır çalıştığına dair. Ama ulaşım da sıkıntı olmaz Ankara’da hem dolmuş hem otobüs bulursunuz illaki.
-
@marsiyal dün YDS olduğu için çalıştı sadece belli saat aralığında ama normalde haftasonu yasaklarında metro çalışmıyor. 153'ü arayınca bilgi veriyorlar zaten hocam.
-
Sınava girmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum; az önce bilgi aldım(ankara için) C.tesi günleri metrolar belirli saaatler de aktif aştinin hemen çıkışında üst ksıımda otobüsler ve dolmuşlarda var herşey bir yana diyelim ki son anda bi yasak geldi , aşti ile sınav merkezi arası 3-4 km arkadaşlar. (sizinde beşevler civarı gazi anadolu meslekte gireceğinizi düşünüyorum) ben yürürüm gocunmam yani olmadı taksi var 3 km bi mesafe için max. 20 tl yazar. Gerçekten sınava hazırlanan (!) ve işe ihtiyacı olan arkadaşlar için söylüyorum zorluklarla mücadele edin hemen pes etmek bize ekmek getirmez. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@wukuat yine ima dolu bir konuşma helal aahah
-
@beirutde arkadaş ya Ankara'da ya da sabah çıkıp geleceği bir yerde oturuyor. Herifin eski mesajlarına bakarsanız 'çalışmadınız ertelensin istiyorsunuz' derken şimdi 'az emek sarfedin canım yürüyün ne olacak' diyor. Bu tipler de forumda barınıyor.
-
Birincisi o mesajları iyi oku ben 9 saat yol gelecem yazmışım ikincisi ben online olsun diyen kişilere sitemde bulundum kopya çekilme ihtimali olur diye emek edenin emeği ziyan olmasın dedim. Herif falan daha seviyeli konuşalım form adabını bu yaşta ben öğretmeyeyim
-
Burası bilgi paylaşma platformu. İhyitacı olan işine yarar diye edindiğim bilgiyi paylaşıyorum. Burada hepimiz bir bakıma rakibiz, sınava girmeyeceğim diyen adam benim işime gelir art niyet düşünsem adam eksildi der cevap bile vermem geçerim. İma konusuna gelince de ben şahsa birsey yazmadım yarası olan gocunmuş. Emeği zayi olmasın diye emek edenin nazicane bişeyler yazıyoruz işine yarar diye. Bu durum ne benim suçum nede metro kaptanlarının biz kimseyi burada teselli etmek zorunda değiliz girmek istemeyen girmez parasının peşinde olanda hukuk devletindeyiz gitsin mahkemede arasın hakkını, suçluyu burada aramanın bir manası yok beni yenmeklede elinize birşey geçmez. vesselam
-
@wukuat senin ilk yazdığın girdi o kadar itham doluydu ki. çoğu kişinin tepkisini çektin. neyse vesseeelamm
-
@wukuat Aştiden taksiye binerseniz pazarlık yapın.Kısa mesafede olsa hem pamdemi hem yabancı olduğunuz için fazla para isteyebilirler.
-
Sınav ertelense de ertelenmese de benim için pek birşey değişmiyor ben istanbuldayım ama bu kadar az bi süre kalmışken iptal olma ihtimali var mıdır hala? Bilemedim.
-
Benim okulum ivedik cad. yenimahallede bir yerde aştiden nasıl giderim ?
-
Gazı üniversitesi nde sınava girecek olan var mi sanırım gazı üniversitesi kullanılmamış herkes orda girse bilinen yer ama farklı farklı yerler verilmiş sınav yeri
-
@adams Gazi üniversitesi eğitim fakültesi f blok teknik okullar demiş ama kampüstedir umarım, AŞTİ’ye yakın gözüküyor
-
Küçük yerlerde oturan arkadaşların sitemini anlıyorum da bu sınav özelinde değil ki birçok konuda taşrada oturmanın zorlukları var bu sınav sizin için çok önemliyse kazanabileceğinizi de düşünüyosanız ki insan kendisini üç aşağı beş yukarı bilir bir şekilde sınava girersiniz gibi geliyo. Hee yine erteleme vs. için talepte bulunabilirsiniz ama bu saatten sonra şikayetin pek bir faydası yok.
-
@muddei-hususi Valla ben birkaç sınav için gittim büyükşehirlere hiç sıkıntı çekmedim ulaşım vardı heryer de açıktı indiğim gibi metroya binip rahatça okula ulaşabiliyordum şimdi ne yaparım hala bilmiyorum bir de sizin gibi çok bilmişler boş fikirlerini yazınca iyice sinirleniyorum ben okula nasıl ulaşacağımı bilmiyorum hala diyor ki sınava geçeceğini düşünen girer.