Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Daha önce giren arkadaşlar bu sınav da ingilizce neti yüksek puan getiriyor mu? Yada bilen biri varsa benimle paylaşabilir mi?
Yani belli bir oranları oluyor soruların vakıfta falan vardı mesela halk bankasının da sonuç kısmında nasıl hesaplandığı belirtilmişti. Merak ettim sadece -
@bykeynes halkbankta 10 ingilizce dogrusu ve yuksek alan-gy netiyle mulakata kalmistim hocam bunda nasil olur bilemiyorum
-
@djarumcherry huge amount of paper
A lof of paper,much of paper gibi bi soru vardı. Kagidi sayilabilen diye dusunup a lof of tarzı biseyi isaretledim. Ceviriler kolaydi. Paragraflar zordu bence.
-Have been.... between two countries bende bu yaptım.
-paragrafta ilk bastaki kadar kâr etmiyor gibi bir şık isaretledim. Drive-though bankingdeydi.
-Amerika is still succesful drive-though dedim bir şıkta. Şık tam dogru yazamadım. -
@cemresaygin ben bir makalede huge amount of paper diye okumustum sinav esnasinda o aklima gelince isaretledim. Dogrulugunu bilemiyorum ama. Amerika still successful bunu ben de isaretledim ceviriler gercekten yapilabilirdi paragraf da zaman aliciydi
-
Arkadaşlar merhaba, sınavın açıklanma süreci Vakıfbank'ın açıklama süreci kadar uzun sürer mi konu hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Kesinlikle katılıyorum. @beirutde ... Sanki burada birileri insanların psikolojisini bozmak için elinden geleni yapıyor. Bazıları çok kolaydı falan ben hepsini yaptım havalarında bazıları da öyle abartıyor ki öldük, bittik biz diye feryat ediyor @as-soon-as ... Bence bu sınavların hepsi emek veren planlı bir şekilde çalışan herkes için gayet kolay. Biraz eksik, biraz fazla hepsi birbirine yakın.
-
@bykeynes Vakıfta ingilizce sadece baraj olarak kullanılmıştı yani genel puan hesaplamasına dahil edilmemişti.. Ziraatin de benzer bir uygulama yapacağını tahmin ediyorum. Net bir bilgim yok maalesef
-
@hsnctn hocam galiba klavuza göre ingilizce puani da toplam.puana etki ediyo.vakiftan farkli olarak
-
@hsnctn Ingilizce genel puana dahil ediliyor etkisi oluyor. Bunun dışında barajıda gecmek gerekiyor. Barajda esnemeye giderler mi bilmiyorum ama 2 yıl önceki uzman yardımcılığında ingilizce dahil edilmisti puana.
-
normal uzmanlıkta. vekalet sorusuyla, konkordato sorusunh hatirlayan var mı.
-
Hangisi vekaletsiz iş görmenin unsurlarindan degildir?
İş görme,işin başkasına ait olması,vekaletin bulunmaması,iş görme iradesi. Diger şıkkı hatırlamıyorum ama sorunun cevabı o. -
@gozdep zararin bulunmasiydi galiba diger şık hocam
-
konkordato sorusunda da faiz islemesi ile ilgili bir şık vardi cevap o muydu acaba
-
@beirutde ben de onu yaptım kimileri de imtiyazlı alacaklar devam eder demiş hangisi doğru acaba
-
@beirutde rehinli alacaklarda faiz işlemesi durmaz diye biliyorum, soru yanlışı soruyordu cevap bu seçenek büyük ihtimalle
-
gk da merkez bankası sorusu vardı. bi de hukuk alandan hangisini katilim yatirim bankalari yaoamaz diye bi soru
-
@beirutde son dediğinize portföy yönetimi yapamaz dedim ama. edgeworth sorusunun cevabı üretim imkanları eğrisi sınırı mıydı?
-
@adamsinsmith oyle diyo cogu kisi
-
2 tane Hukuk Muhakemeleri Kanunu sorularını hatırlayan var mı acaba?
Bir sorunun cevapları arasında kardeşler arasında gibi bir seçenek vardı. -
@borcdeflasyonu hangisinde senetle ispat şartı aranmaz mi diyordu soruda bunun gibi birşeydi sanki onun cevabı neydi peki kardeş de olsa senet olması gerekir diye düşünüp başka bir sık işaretledim sanirsam