Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Bir de şıklarda aşırı yararlanma durumunda muvazaa hata hile ikrah bunların olduğu tam olarak bu şekilde değildi de soru bunla ilgiliydi bunun sorusunu hatırlayan var mi
-
@borcdeflasyonu ben de muvazaa ve kardeşin olduğu şıkkı işaretledim öncüllü soruydu
-
Evet şimdi hatırladım o ikisi aslında aynı soruydu doğru valla ben de kardeşle aşırı yararlanmanin olduğu şıkkı işaretledim aşırı yararlanma irade bozukluğu değil diğerleri irade bozukluguydu o şekilde düşündüm
-
@adams muzava degil miydi
-
@adams ben de ayni sekilde dusunup isaretledim hocam
-
@beirutde katılım yatırım diye banka türü yok kalkınma ve yatırım o soru. Cevapta çek kambiyo vs olan bi şık vardı o sanırım
-
@mffttşadayı sagol.söyledigin icin.heralde biliyorum katilim yatirim diye banka olmadigini. hizli sekilde yazmisim karistirmisim.cevao icin sagol..hey allam
-
@mffttşadayı yukarda dediğim soruyu siz de kardeş muvazaa mi yaptıniz
-
@beirutde yanlış anlamayın. Cevabı netleştirmede problem olmaması adına söyledim
-
@adams muvaza gabin ve kardeş sanırım o
-
@mffttşadayı Sınavda kalkınma ve yatırım bankasını mı soruyordu ?
-
Kamu basdenetcisine basvuru hakki bireysel miydi yoksa idari basvuru muydu?
-
@barro12 İdari başvuru dedim ben bireysel başvuru AYMye yapılıyo
-
@ceterissparibus bir soru katılım bir soru kalkınma ve yatırım
-
@ceterissparibus ben bireysel dedim ama o soru muallak herkes farklı şeyler söylüyor
-
başabaşın üzerinde bir fiyattan satış mı ne diyordu cevap primli olan mıydı arkadaşlar? iskontolu başabaşın altında diye primli dedim
-
@adamsinsmith alttan satilirsa primli ustten satilirsa iskontolu olmuyo muydu
-
@retro Maalesef ben girmedim sınava. Grupta konuşulanları attım sadece.
-
Silinmiştir
-
Sorular ve cevaplar yayınlanacak mı, biliyor musunuz arkadaşlar?