Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@maxim ulaşımda zorluklar olmadığını iddia etmiyorum pandemi var sınava girersek ölürüz muhabbetleri için dedim çok izole yaşıyo olmanız lazım bu muhabbetleri yapıyosanız yani demek istediğim buydu.
-
@beirutde provokatör mü sadece gülüyorum bu ithama
-
İnatla bir türlü olağanüstü bir dönemde olduğumuzu anlayamıyorlar bunlara boşa nefesinizi tüketmeyin arkadaşlar sınavdan sonra 3.gün işe gireceklerini düşünenler falan var burda ertelenirse seneye uzar falan diyoarlar şaka gibi...
ulaşım tümden sıkıntı,metro yok,heryer kapalı,emanetçi desen soru işareti
biri "vardır büyük ihtimal yaa" diyor şimdi bu söze güvenip mi sınav yerine gideceğiz yoksa ne olacak peki.
Bu arada Vakıfbank ve birkaç sınavdan geçmiş biri olarak yazıyorum bu sınavı da muhtemelen geçerim çalışmamış bahane buluyor lafınız bana sökmez kimse bu ne olacağı belirsiz şartlarda sınava girmek zorunda değil. -
@noksani teşekkur ederim. Gerçekten acıyorum bu forumdakilere...
-
@andelib Hocam merhabalar,
Ben alan sınavı ile ilgili bir bilgiye sahip değilim.Mühendislikle alakalı olan kısmından gireceğim.Herhangi bir bilginiz var mı bu konuda? -
Arkadaşlar bu HES kodu belgesini e-devletten mi alıyoruz acaba?
-
Arkadaslar kusura bakmayin tartismalarinizi boluyoruz ama sinavda refakat edecek birisi yanimizda gelebiliyor mu bir bilgisi olan var mi bu konuda ?
-
@user1045 karekodu cikarilcak diye dusunmustum ayri bir belge olarak bulamadim cunku hicbir yerde ?
-
@asdfghasdfgh evet aile yakınlarından 1 kişi yazıyordu
-
@user1045 evet e devletten mevcut hes kodunuzun ciktisini alabiliyorsunuz . E devlet hes kodu üretme ve listeleme basligina girin
-
@rawlsinadaleti merhaba, diğer arkadaşın sorusuna kaynak yapmış gibi oldum ama bu bilgi nerede yer alıyor ben denk gelmedim de. Ösym sınavı olmadığı için refakatçi kabul etmezler diye düşünüp emin olamamıştım
-
@mulkiyeuluslar merhabalar, genelgede yayınlanan muafiyet listesine bakarsanız "ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile sınav görevlileri" nin muaf olduğunu görebilirsiniz
-
Ben cümlenin devamına dikkat etmemişim sadece ösym sınavlarına diye okumuştum çok teşekkür ederim
-
@extraordinary cevabınız için teşekkkür ederim
-
Arkadaşlar sınav günü eryamandan yenimahalleye nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
-
@marsiyal saat başlarında 541 var hocam. Onlarla ümitköye geçeceksiniz. Ordan aktarma yaparak kızılaya ineceksiniz. Kızılaydan da Yenimahalle'ye geçeceksiniz yine otobüsle.
-
Sinava tek mi gideceksiniz refakatciyle mi arkadaslar? Ben tek gitmek istiyorum ama emanet olayi sorun olabilir bu kezde
-
@busrab Ben şehirdışından tek gelicem emanetçi olmazsa çok sıkıntı olacak yanımda sadece telefon getireceğim gerçi belki güvenlikten ricacı olabiliriz ya da refakatçi olarak gelen birinden rica edebiliriz.
-
Hic guvenemiyorum refakatci olmadan gitmekte ayri risk
-
Arkadaşlar Bahçelievler 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde nasıl gidebilirim bilen var mı?