Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@yenikeynes mufettislikle uzman yardimciligi ayni sinav galiba. ama katilimin sinavi farklk..konu ayrimindam belli oluyo zaten
-
@abcdefg Anladım hocam sağ olun.
-
Arkadaşlar 80 ziraat uzman, 100 katılım uzman, 30 teknoloji uzman diyor. Toplu girmicez mi illa birini mi seçicez? Hatta 100ün içinde sanırım guy gibi ilk sehir tercihi yapıcaz dimi? Var mı bilgisi olan?
-
@leontief75 tek bir pozisyonu tercih hakkiniz bulunuyor.
-
Teşekkürler
-
Ikramiyeler hariç ele geçen net maasi bilen var mı hicbir yerde tam olarak bulamıyorum.
-
@gürkan35 ikramiyeler hariç 4000 TL ortalama. Dahil 6000 TL.
-
@abcdefg Sağ olun hocam teşekkürler.
-
Şimdik önceki senelerde ingilizce yapamayan alanı iyi yapanları da çağırmışlar bu sene de böyle olacaksa girmeyi düşünüyorum ne diyosunuz aekadaşlar ingilizce esnetilir mi esnetilmezse hiç ingilizcem yok girmeyeceğim
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar ziraat uzmanlık ilanında 80 kişi içinde mühendislik alanı da var yani idari alandan kaç kişi alınacağı belli değil doğru mu anlıyorum ?
-
@sherlock bunu bilemeyiz sans.
-
@bernaa genelde az mühendis alıyorlar
-
@colebusthe10 ama mühendisler de matematik çok iyi yapıyo hocam onlarla gk-gy de yarışmak da zor bilmiyorum ben çok kararsız kaldım
-
@swezy Matematikte ne gibi sorular çıkıyor? İnternette sadece 2007 sınavını bulabildim. Yakın tarihte yapılan sınavlarla ilgili bilgi bulamadım. Acaba vakıfbank sınavındaki gibi full mantık mı soruluyor yoksa temel kavramlar köklü üslü rasyonel gibi konular da var mı?
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@swezy Mühendislerin kontenjanı farklıdır artı bu genel yetenek türev integral sormayacaklar büyütülecek bi şey değil
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir