Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
-
İlk 7 kişinin vekaletleri verildi ve dava açma süreci başladı. Süreçten haberdar olmak ve destek olmak için, gruba bekliyoruz.
İİBF DAYANIŞMA PLATFORMU
Kurumiçi Haksızlıktır!
https://t.me/kurumicihaksizliktir -
@clementine_010 arkadaslar bugun kurumicine dur demezsek eger calismamizin hic bir anlami kalmayacak. Alim olmazsa puanin bir anlami olmuyor. Grubumuzun cabalari sayesinde show haber pazartesi bizleri dile getirecek. Lutfen destek olalim.
-
-
7 kişi vekalet verdi. Pazartesi bi 21 kişi daha vekalet verecek. Bu sayı 50yi geçer umarım.
-
Merhaba dostlar.
Yıllardan beri dile getirdiğimiz kurum içi uzmanlık tehdidinin etkilerini çok daha net hissettiğimiz günlerdeyiz.
O dönem önce yok gelmez böyle bir şey dendi. Sonra iş ciddiye binince kitlemizi birileri yok efendim sizi etkilemez, tersine alımlarınız çoğalır fikrine ikna etti. Her defa çeşitli söylem ve sebeplerle mücadeleden kaçıldı. Bugün karşımıza 3000 kişilik bir alım var. Ayrıca 5 sene içerisinde 2 kez alım yapılır hükmü var. Yani en az bi bu kadar daha yapılması çok ciddi bir ihtimal.
Artık buna karşı bir arada hareket etmenin, bu haksızlığı sona erdirmenin tam zamanıdır.
@Clementine_010 dostum sürecin uzun süredir içerisinde. Mücadeleyi organize eden kişilerden birisi. O nedenle forum sayfamıza da sunduğu katkıdan, sürece vermiş olduğu emekten dolayı herkes adına kendisine teşekkür ediyorum.
Bakalım dava ne yönde gidecek. Surda bir gediktir hiçbir şey değilse bile. Kazanımlarımızın bol olduğu, bizlere alım, ilan ve kadro olarak dönmesi temennisi ile. -
70 üstü alıp bu sınava girmeye hak kazanamayan herkesin dava açma hakkı var. Hakkınızı savunmak için dava açabilirsiniz. Açık bir menfaat ihlali var. Ayrıntılar telegramda.
-
Arkadaslar grubumuz iibf li arladaslari bekliyor
Bugun kadromuza sahip cikmazsak ilerleyen sureclerde kadromuz kalmayacak.
Lutfen duyarsiz kalmayalim -
Kurum içi alımları haksızlığın en üst safhasında devam ediyor. Düz memurlar bizimle eşit kısıtlamalara ve sınavlara tabi olmadan uzman oluyor. Biz artık bu alımlara DUR diyoruz . Dava sonucu İİBF'lilerin yaşadığı haksızlıkları sonlandırma yolunda bir başlangıç olabilir.
-
Aklıma geldi yazayım.Gibin ne hallerde olduğu ortada.Kamu harcamalarının finansmanında böyle kritik öneme sahip vergi toplamakla sorumlu bir kurum şoför çaycı güvenlik görevlisi uzman olacak.Akıl alır gibi değil.Gelir uzmanı olmuş çoğu arkadaş var forumda bakın yardimci bile değil neden hala sınavlara hazırlandığını bir kez daha anlıyorum.O zman gelir uzmanlarıda vergi müfettişi olsun.Hemsire doktor olsun.Zabit katibi hakim olsun.Haksızlik hukuksuzlukta en tepe noktadır.
-
Kurum içi haksılığı ve diğer sorunlar ulusal medyada dostlar. Katkısı olan herkesin emeğine sağlık.
https://www.instagram.com/tv/CMup8Ckg-8h/?igshid=1o0szptiuu8xv
-
Yok mu artiran arkadaslar ilk mesajdaki telegram grubuna bekleniyorsunuz
-
Ben de @paretowilfredo ya , süreçteki desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu mücadelenin sonu güzel bitecek, inanıyorum. Mağdur olan, olmayan herkesi vekalet vermeye davet ediyorum. Bol ilanlı ve kadrolu dönemlere girmemiz dileğiyle.
-
Hepimizin ortak başarısı. İİBF birlik olunca işte bunlar oluyor. Güzel bir dönem başladı bizim için. Bu şekilde devam etmemiz lazım.
-
Bu arada vekalet veren sayısı 19. Bir aksilik olmazsa bu sayının cumaya kadar 50 üzeri olması planlanıyor. Vekalet için iletişime geçebilirsiniz.
-
Kurumiçi olayının mantığı tam nedir, yandaş yerleştirmek mi ?
-
@gpale, içinde söyledi: Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
Kurumiçi olayının mantığı tam nedir, yandaş yerleştirmek mi ?
Kurumda çalışan b kadrolu sofor, sekreter, guvenlik gibi kadrolarda calisanlarin DİREKT GELİR UZMANİ yapilmasi. Yardimci bile olmuyorlar. Bizlere ilan kıtlığı yasatan müessese. Cunku Bizlere 2000 kisilik ilan gelirken kurumicine 3000 kisilik ilan geliyor. Bizde bu durum aon bulsun diye dava yoluna basvuruyoruz. Cunku istisnai bir alim seklylei asli alim seklinden daha cok kisi aliniyor.
-
@guy-yolunda işte tam alım nedeni ne yani neden böyle bir yola gidiyorlar yine fetö mü sızıyor acaba
-
@gpale, içinde söyledi: Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
@guy-yolunda işte tam alım nedeni ne yani neden böyle bir yola gidiyorlar yine fetö mü sızıyor acaba
O kadarini bilemem sanmam da tamamen sendikalarinin girisimleridir diye dusunuyorum.
-
Bu çok önemli bir eşik özellikle dava için vekalet verilmesi konusu başlığa daha çok rağbet gösterilmesi gerekir.
-
Arkadaslar lutfen duyarsiz kalmayalim hem guy hem sgk icin kadrolarimiz kurumicine gitmesin istiyorsak harekete gecmemiz gerekiyor artik.