Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@tugceozdmr Hocam ingilizce bolumu hakkinda bilgi verir misiniz biraz. Cikmia soralarin icinde bu kisim yok
-
@dark_blue tam oturumun zamanını hatırlamıyorum ama süre yetişmeme gibi bir durum olmuyo hocam tabi seçtiğiniz sorulara ve anlatma tarzına göre de değişirde sanki en fazla her alan için iki kağıt veriyorlardı
-
@venüs-0 benim ingilizcem yok hocam klasik sınav tecrübesi için girmiştim ama ortalama bi İngilizceye sahip arkadaşım hatta öyle yds puanı vs olmadığı halde geçmişti sınavdan net birşey diyemiyeceğim o konuda ️️
-
@tugceozdmr Yaa bu cvbınız bile beni mutlu etti. Yökdilim var 82, insallah yakın düzeyde gelir. Tesekkur ederim dönüşünüz için
-
@venüs-0 inşallah rica ederiiim
-
Asbüsem duyurularda link açmış sınav giriş belgeleri yarın gün içinde açıklanacak.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi açıklandı da ben adresi tam olarak anlayamadım eski defterdarlık binası neresi oluyor tam olarak?
-
@dogeygunes_ ulus çarşısının arkasındaki bina
-
@aşkar çok teşekkürler
-
arkadaşlar HES kodu çıktısını e devlet üzerinden HES kodu üretme ve listeleme başlığından alabiliyoruz
-
Mülakat nezaman oluyor bilen var mı?
-
arkadaşlar okula yakın düzgün bir kalacak yer önerisi olan var mıdır? Hafta sonu ulaşım araçları da çalışmıyormuş mecbur yakın bir yerde kalacağız.
-
Arkadaşlar, giriş belgelerinde emanet alınmayacaktır yazıyor ama şehir dışından gelenler eşyaları ne yapacak, önceden giren tanıdığı falan olan bilgisi olan var mıdır ?
-
@dark_blue hafta sonu çalışıyor ancak saatte veya yarım saatte bir geçiyor.
-
@svgklck asbünün yaptığı kik sınavına girmiştim. Orada da emanet alınmayacağı yazıyordu ancak çanta ve telefonlarla girebilmiştik.
-
@svgklck asbü nün civarında bulunun büfeler emanet teslim alıyor hocam. Ticaret denetmenlik sınavı da asbü de yapıldı emanet sorunu yoktu. (Ücret 5 tl idi.)
-
Bana giriş belgesi yollanmadı. Okulun sayfasına kayıt olmaya çalış rekabet kurumu linkinden fakat mail de gelmiyor. Size aldınız giriş belgelerini?
-
@skc-48 bana geldi. Mail için spam kutusuna bakın belki oraya gelmiştir.
-
@blcmert egonun sitesinde sokağa çıkma kısıtlamasında raylı sistemler çalışmayacak diyor hocam. Geçen hafta Yds den dolayı çalışmış belli saatlerde ama bu hafta çalışmaz muhtemelen.
-
kendi aracımızla farklı şehirden gelmek ve kısıtlama saatlerinde seyahat etmek için izin almak gerekiyormu yoksa sınav giriş belgesi yeterli oluyormu bilen var mı?