Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben merak ediyorum ancak sormadım, sürece devam ederken cevap alabileceğimi sanmıyorum
-
3 gün içinde cvp yazdılar bana hocam.
-
@venüs-0 bayağı hızlılar ben ticaretten 3 haftada ancak cevap alabildim, sonuç beklediğiniz gibi mi peki
-
Yazılı sınavının hiç bir avantajı yok gibi görünüyor 2018 alımının forumunu inceleyebilirsiniz. Bir adayın
Yazılı sınav 88
Sözlü 64 (70+ olması lazım) şeklinde verip elemişler mesela. -
@utic Ticaret 10 gunde filan donmustu. Rekabetten 84 almisim. Umarim iyidir.
-
@hakimehanımm Valla ben de bundan korkuyorum. 84 almisim. Ama bir torpile bakar seni eleyip baskasini almalari... nasip artik.
-
Mulakatlari basari sirasina gore mi yapiyolar acaba
-
@venüs-0 Allah hayırlısını versin
-
Arkadaşlar benim aynı gün aynı saatte Sayıştay mülakatım var ..kurumu arasam yardımcı olurlar mı? Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu?
-
Tebligat henüz bana ulaşmadı, başka ulaşmayan var mı ?
-
Yds puanı olmayıp sınavını kazanan var mı acaba
-
Saat basi 1 kisi mi? Cok mu yukleniyorlar acaba?
-
Mülakatlar pazartesi mi başlıyor. Pazartesi sabah mülakata girecek olan var mı? Galiba öğleden sonra başlayacakmış mülakatlar bilgisi olan var mı bu konuda
-
Geçen sene öğleden sonra başlamış ama bu sene nasıl olur bende bilmiyorum. Saat başı bir kişi oldugu da dogru 45dk sürüyormuş ortalama sanırım yarım saat sürdüğü nadir oluyormuş mülakatların. Benim elimde de tebligat yazısı ulaşmadı ama çok mühim değildir diye düşünmüştüm gönderdikleri formu götürsek yeter gibi anladım mailden?
-
Yanlis bilgi bu sene ogleden sonra bucuklu mulakatlarda var
-
@memurolacamben öğle arası bitişi 13.30 a denk geliyorsa buçuklu olması ondandır belki. bence pazartesi sabah başlamaz öğleden sonra olabilir yine
-
@hakimehanımm evet ogleden sonra baslayacak buyuk ihtimal ama her yarim saatte bir seklinde olacaktir, kisi basi 1 saat surmez
-
@memurolacamben orasını bilmiyorum valla 1 saat sürerse kişi başı iki haftada tüm mülakatları bitiremezler
-
@memurolacamben Yarim saat de cok degil mi? Ne yapiliyor icerde, sadece sozlu sinav mi? Yoksa baska testler vs var mi?
-
Yarim saat surmez zaten kurumun belirledigi maksimum sureyi soyledim, yani her saat basi degil her 30 dk da bir alacaklar bunun tamamini kullanmazlar kendi aralarinda sohbet, dinlenme vs