Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@memurolacamben Icime su serpildi su an. Saat basi diyenleri de okuyunca baya korkmustum. Siz daha once girdiniz mi bu mülakata? Ya da giren tanidiklariniz var mi? Mulakatta ne tip sorular geliyor bilginiz var mı? Mesela ben ulus mezunuyum, buradan soru gelir mi?
-
Bilmiyorum ki detayli olarak hic girmedim bu mulakata ama guy mulakatinda alanimdan sordular kurum sinavinda olmamasina ragmen yani bisey diyemiyorum
-
@memurolacamben peki tesekkur ediyorum. Iyi calismalar.
-
@venüs-0 bu mülakat için özellikle duymadım ama mülakatlarda genelde mezun oldugun bölüm agırlıklı sorular geliyor diye duyuyorum hep dikkatli olmakta fayda var
-
@kny Ben de oyle olmasini ümid ediyorum. Hadi hayirlisi bakalim.
-
Guvenlik sorusturmasi formunu el yazisi ile mi doldurcaz bilgisayardan mi doldurcaz acaba bilen var mi
-
@memurolacamben el yazısı ile, tükenmez kalem kullanacaksınız
-
@utic cok tesekkur ederim, ailemizin adresini ve irtibat numalarini sigdiramadim tum adresi yazmamiz gerekli mi acaba
-
@memurolacamben küçük yazıp sığdırın, olmuyorsa kurumu arayıp sormak gerek
-
Arkadaşlar mülakatlar dün itibariyle başladı, giren arkadaşlarımız genel bir değerlendirme yapabilirlerse sevinirim. Herkese başarılar.
-
@jrlucas aynen arkadaşlar en azından kaç dakika sürüyor alandan mı geliyor sorular başka derslerden de soruluyor mu genel olarak ortam nasıl bir bilgi verirseniz çok makbule geçer.
-
Sabah mülakata girdim, yarım saat civarı sürdü. Kuruma girdiğiniz andan itibaren herkes çok samimi davranıyor komisyon da öyleydi güleryüzlüler çok zorlamıyorlar, yardımcı oluyorlar. Kurum başkanı da katıldı benim mülakatıma. Mezun olunan bölümden soru geliyor onun dışında iktisat hukuk soruyorlar, kurumla ilgili de soru geliyor. Herkese başarılar.
-
@utic teşekkür ederiz cevap için. İngilizce soru oluyor mu peki?
-
@dark_blue ingilizce konuşulmadı, nasıl diye de sormadılar
-
@utic anladım. Çok sağolun cevaplar için.
-
Arkadaşlar bende dün mülakata girdim başkan benim komisyonumda da vardı kurul üyelerinden biri daha vardı oldukça samimi davranıyor insanı rahatlatıyorlar mülakatta kendinizi iyi ifade etmeniz önemli bence kurumla ilgili sorular geldi bana daha cok alanımla ilgili sorular geldi herkese başarılar diliyorum
-
@kny bölümünüzü öğrenebilir miyim
-
Arkadaşlar iibf mülakatları bitti mi, yarın devam edecek mi hukuk mu başlayacak? Bir günde kaç kişi aldıklarını merak ettim de. Bir de aranıp mülakat saati geriye çekilen var mı ?
-
@klck günde beş ya da altı aday alınıyor sanıyorum.
-
iibf den 4 katı kadar kisi mülakata kalmış mı acaba, bilen var mı? Bir de mülakatlar tüm bölümler dahil kac gün sürüyor acaba?