Kurum cok guzel, yds sarti yok, ing-tr tr-ing ceviri sorusu ve zorlayici bir alan sinavi... tam basvurup gitmemelik bir sinav..
Not: yds puanim yok 90 puanla basvurmayacagim
Kurum cok guzel, yds sarti yok, ing-tr tr-ing ceviri sorusu ve zorlayici bir alan sinavi... tam basvurup gitmemelik bir sinav..
Not: yds puanim yok 90 puanla basvurmayacagim
Ne kadar boş yaptin ya ortaya bisey atar cekilir sonra tekrar gelir net cevap vermez hala kapali kutu triplerine girer. size de sizden medet uman bize de her sey mustehak
Guy mülakatından önce açıklansa da herkes faydalansa, herkesin önü açılsa keşke
Benim de olmamis. Kazananlari once tebrik ederim sonra Allahtan sabir dilerim, insan issizlikte gunleri birak saatleri bile sayiyor, kurum buna ragmen 50 soruluk test sinavini 1.5 ayda aciklayip (380 lira giris ucretinden bahsetmiyorum bile) mulakata kalacaklari en erken 24 mayistan sonra aciklayacagini soyluyor daha sonra listeden sonra mulakatlarin yapilmasi, sonucu derken agustosu bulacak gibi neyse uzatmayalim kazananlari tebrik ederim
Herkese güvenlik sorusturmasi yapmanin mantigini anlamis degilim, belki kazananlarin yarisi baska kurumu tercih edecek. Olmasi gereken erkenden sonuclari ilan edip belge teslimini tamamlayanlara guvenlik sorusturmasi yapmak
Sayıştay denetçi yardımcılığı duyumu olan var mı acaba? O ilan olmadan ders çalışamıyorum :((
Allah sabir versin kazananlara, kazanamadigim icin cok sukur dedirtecekler zorla bu kadar uzatilir mi surec yani
Bu sene ilanlar da oruç tuttu resmen, herkesin bayrami mubarek olsun
iç ticaret grubu açıklanmış
Bu sinav 86 lari gorebilir, belediye mufettislikleri genellikle dusuk kapatiyor
@adamsmiths oyle bisey yok ilk mulakatlarindan elenip atanan cok tanidigim var ustelik bazilarinin yasi 33 34
Forumda nesli tukenmekte olan 3 5 kisi olarak pareto üstatin önce forumu bilgilendirmesi gerekmektedir...
@abd94 tam bilmemekle birlikte sanirim bakaya durumuna geciyosunuz, bakaya durumunda tanidiklarim tezsiz yuksek lisans ogrenci belgesiyle askeriyeye gidip tecil ettirmislerdi ama dedigim gibi eger bakaya durumu oluyosa
@paretowilfredo üstat sayıştay belimizi büktü.
@tomjoad agshavsja dostum sen baya dolmussun
Arkadaslar olayi dramatize etmenin anlami yok, ben de guydan 90 kpss 95 kurum sinavi ouanimla elendim ama ben dahil guy - duy olmak isteyenlerden %95 inin amaci kendini guvene alip baska kadrolarda sansini denemek kimse kimseyi kandirmasin, forumda biraz dolassaniz anlarsiniz sabah aksam duyla yatip kalkip duyu kazanip 1 hafta sonra yapilan sgdy sinavina girenler vardi yani demek istedigim issizlik durumunda en kotu is issizlikten iyidir ancak olayi dramatize edip arkadasi linclemeye gerek yok
@paretowilfredo ustat sayistay gelir mi bu sene her sene gelen kurum sanki bu sene gelmeyecekmis gibi bi hava var