2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Telegram'da biri de bugün için duyum almış. Bakalım ne olacak.
-
yine biri zehirli oku attı
-
Çok bekletilmeyecek söz döndü diye herkes kendince bişey diyor sanki ya tutarsa hesabı
-
Gib zaten erken açıklıyor diğer kurumlara göre ama henüz 1 hafta oldu böyle de çok erken sanki ben bi 10 gunu bulur diye düşünmüştüm
-
Haftaya açıklanacak diye haber alsam söylerim de bu gece açıklanacak olduğunu öğrensem şahsen paylaşmam şu durumda. İnsanları germekten başka bir şeye yaramıyor.
-
Duyumları buradan takip etmek iyi oluyordu. Kişiye bakıyosun veya forumdan ismen biliyo oluyosun insan ona göre ciddiye alıp almayacağına karar veriyordu. Bu telegram işi dengeleri çok bozdu herkes bi şey diyo gruplarda sonuç beklemeyen bile bi çok kişi var ama bakalım doğru çıkar umarım
-
@kpssaaa öyle yorulduk ki beklemekten kim ne derse ona inanasımız var ramazan bayramında önce kesin açıklanır duy diyorduk duyum üstüne duyum kurban geldi
-
@onuktekin ne zaman paylaştı hocam dün yazan arkadaşımı diyorsunuz
-
@extraordinary kesinlikle öyle sürekli bi kargaşa bide yazıp siliyor sonra kanıt kalmıyor kolaylıkla isim değişiyor
-
@gencbiraday On dakika anca olmuştur. Başka biri de "eli kolu uzun" bir tanıdığından bu hafta açıklanmasının mümkün olmadığını öğrenmiş. Değişik değişik duyumlar.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@tozkok Guyu duy kadar beklemeyiz inşallah vallahi yorulduk artık
-
Arkadaşlar kaynıyor ortalık..
Yoksa geliyor mu gelmekte olann -
@azalan-terimler Tam olarak neresi kaynıyor
-
Silinmiştir