2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
-
Kazananlara tebrikler görevlerinde başarılar.
-
Bu mecra sayesinde tanistigim tüm arkadaşlarımı dostlarimi tebrik ediyorum Gercekten her birinizin adına çok çok mutlu oldum Özellikle @karar ablamı merak ediyorum
-
Kadere teslim olmak teselli midir yoksa kadere baş kaldırmak mi çare. Birinci yolun hükmü benim gözümde kalmamıştır. Daha iyisi olsun ablam
-
Kazanan dostlara tebrikler ziraat katılım, ilbank gibi kadroları tercih etmeyecek dostlardan mülakat süreci devam ederken anlayışlı davranmalarını bekliyoruz.
-
Verdiğim emeklerin hepsi boşa gitti yazıklar olsun ben bırakıyorum artık...
-
Kocaeliye atanan tüm arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum hayırlı uğurlu olsun, soracağınız soru varsa, aklınıza takılan sorabilirsiniz tekrar tebrik ederim
-
Yedeklerin şansı nedir acaba? 25 kişilik bursa listesinde kaçıncı yedeğe sıra gelir tahmini olarak?
-
memur olup örneğin il göç olup başvuranlar vardı mesela ama hiçbirini göremedim listede. sizin de o şekilde tanıdığınız var mı ? kurum buna özellikle dikkat ettiyse TEBRİK ETMEK lazım :))))
-
Hiçbir referansım olmadan atanmışım beklemiyordum çok şaşırdım.
-
@marsiyal sonuna kadar hakettin sen helal olsun. Kendim elendim ama kendi üzüntümü senin kazanmanla teselli ettim Allah muvaffak eylesin kardeşim
-
Nicelerden elendim umutla bekliyordum ama yine adım olmaz diye düşünüyordum hala açıp bakıyorum listeye inanamıyorum. Buraya hep aģladım ilk kez sevinçle yazıyorum. Kitap kapağını açmam daha. Her şey için teşekkür ederim forum dostlarım. Yolunuz hep açık olsun...
-
Gelir uzman yardımcılığını kazanıp Sgk sınavına katılmayacak arkadaşlar like atabilirler mi?
-
@extraordinary tesekkur ederiz gorusmemek uzere..
-
@extraordinary Çok sevindim hocam burada severek takip ettigim insanlardan biriydiniz yolunuz uzun bahtiniz acık olsun darisi bizlere
-
@sokrates12 hocam sağ olun, siz de öyle çok üzülmüştüm biliyorsunuz sizin son şanssızlığınıza.. en yakın zamanda çok daha güzellerini size diliyorum
-
@gencbiraday duy a girmismiydin
-
@marsiyal Cidden mi boş mu bırakmıştın
-
@sedatinho hayır hocam
-
Uzun yıllar mücadele verip kazanan arkadaşlar var mı ? Kendimi rahatlatmak adına soruyorum 5. senem de Acaba kaçıncı senemde olacak bu zıkkım yine elendik.