2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar bugün sorulan birkaç soru
Yay esnekliği nedir
MGK üyeleri
Uyuşmazlık mahkemesi üyelerini kim seçer
Otomatik istikrar sağlayıcı nedir nelerdir
Verilen avanslar hangi gruplardadır
Anayasa mahkemesinin üyelerini kim seçer
Çapraz esneklik
Gaiplik nedir
Gerçek kişilerde kişiliğin sona ermesi
Civciv aldığımızda hangi hesaba kaydederiz giderlerini hangi hesaba kaydederiz? ( değişik bir soruydu) -
@papatyaçayı parasal olmayan vergi cezaları nelerdi ?
-
Bugün ankara için son gün kaç kişi katılmamış öğrenen olursa yazarsa hoş olur:)
-
@karar sabahtan ilk 10 kişide eksik yoktu. Dun kaç kişi gelmedi bilginiz var mı
-
Küçük bir bahçesi olan dayımın iyi hava koşullarında domates bol oluyor fakat fiyatı düşüyor kötü hava koşullarında domates az oluyor bu seferde fiyatı yüksek oluyor bunun iktisattaki karşılığı nedir?alacak senetlerine reeskont uygulamak aynı zamanda borç senetlerine de reeskont uygulamak hangi muhasebe ilkesi gereğidir?muhasebe ilkelerini say?verginin kesinleşmesi nedir?tahakkuk ettiğinde vergi kesinleşmiş olur mu?
-
@bilsen ben ilk gün girdim hocam nezaret eden guy üstat 3 kişi dedi ama @onuktekin üstatta daha iyisi 9 kişi dedi ilk gün için dünden haberim yok .
-
Sorular zordu, biraz ters kose calisiyolar
-
@memurolacamben ben ilk soruyu bilemeyince daha devam etmeye gerek yok dediler:)
Açıklanması uzun sürmez heralde . -
Oyle evet sinavda olmamasina ragmen kendi alanimdan sordular biraz yorum yapmali bi soruydu diger sorularda cok fazla kendini ifade ettirecek sorular degildi
-
@karar Bu gerçekten oldu mu soruyu bilemediniz diye mülakat bitti mi hemen?
-
Bugün girdim arkadaşlar sorular yüzeysel başlıyor cevap verdikçe cevapla bağlantılı zorluyorlar bu arada sorular bölümle alakasızdı
-
@yusufyigitt07 kendini tanıt dediğinde işletme mezunuyum dedim o zaman bilirsin sen bunu dedi bi tanım sordu çok net bilmiyorum efendim dedim:)
Gülerek o zaman devam etmeye gerek yok dedi gülerek ben de güldüm tabi sonra maliye muhasebe devam etti:)
Yaşandı gerçekten evet . -
@karar sizin hangi komisyondu
-
@ćekonomist 4. Komisyon ankara için girdim .
-
@ćekonomist 4. Komisyon ankara için girdim .
-
Mükerrer olmuş kusura bakmayın , forumdaki bir sıkıntı sanırım yazı gitmemiş görünüyor.
-
@karar teşekkür ederim hocam. İnşallah güzel sonuç alırsınız
-
@ćekonomist çok teşekkür ederim ben de , hep beraber inşlh:)
-
Bölüm Uluslararası İlişkiler
Brexit
Tr AB süreci
Kıdem tazminatı karşılığı
Özel maliyetler
Yayili muamele vergisi -
Arkadaşlar 1 ve 2 komisyonda girenler üyelerin tutumları hakkında bilgi verebilir mi ? Bu komisyonlar konuşulmuyor .