2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@karar yoğunlasma derken anlamadim baskanim
-
@karar ıslak kek
-
@sedatinho açıklamak isteme yoğunluğu:) inşlh üstat kurtuluruz bu hafta .
-
@kovaryans en kalorilisi çok iyi kek sayılmaz ama:) afiyet olsun efenim .
-
@karar açıklasınlar omuzlarından yük insin. Senin duyumun vardir fisilti söyleti.. herseye ihtiyacımız var
-
@sedatinho eyvallah üstadım:) tüm darda zorda kalanların olsun istiyorum ya!
Yalan mı söyleyim yıllardır bekleyenlerin ne bileyim işte . Çok zor çok .
Ne diyoruz nasip değilse gib'in önünden bi toz bile kaldıramayız nasipse buyrun yarın müsaitseniz başlayabilirsiniz diye aranırız:) bu kadar basit .
Heyacanlanma sen yinede ne olur ne olmaz inşlh bu hafta ilan edilir. -
@mathilda beklerken birbirimize de eşlik ediyoruz ya ama bu yalnız ben beklemiyorum cümlesi de çok teselli vermiyor tabii.. Bunca zamandır süren bekleyişimiz bu sefer mutlulukla son bulur umarım.
-
Telefonun başında çaresiz bekliyorum...
Bekliyorum ama açıklanmayacak biliyorum -
@sedatinho gib için söyledin değil mi ? Yanlış anlamışım bana söylüyosun sandım:(
Kötüsün sen:) asıl bizim omuzlarımızdaki yük fazla onların değil . -
@karar cumaya kadar belli olsa muazzam iş yapmış olurlar
-
@papatyaçayı duyumum o yönde inşlh:)
-
@karar gerçekleşmesi ümidiyle bekleyelim o zaman
-
@karar yok hafız onlar icin dedim tabiki sen kıymetlimizsin. Bu hafta aciklanirsa senin pozitif enerjinden aciklanir
-
@extraordinary umarım bu bekleyiş güzel haberlerle son bulur
-
@karar hocam selamlar, size bir şey sorabilir miyim ? Benim mülakatım çok kötü geçti.Soruların yarısından çoğunu bilemedim . Bazı soruların cevabını heyecandan unuttum ve heyecandan aklıma gelmiyor dedim onlara da . 10 sorudan 3 tane bilebildim. Sizce hala kazanma şansım olabilir mi ? Daha önce benim gibi olup kazanan birini duydunuz mu ?
-
@deen girdiğiniz şehire göre değişir bu hocam. Eğer diğer rakipler kendilerini daha iyi hitap etmemişlerse kazanma şansınız var
-
Arkadaşlar benim için önemli bir konuyu danışacağım bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok memnun olurum. Guy mülakat sonucu bu hafta açıklandı ve atandık diyelim, ortalama ne kadar süre sonra başlatıyorlar? Geçmiş yıllarda nasıl oldu? Özel sektörde çalışıyorum ve işim gereği ayrılmadan önce bilgi vererek yerime birini bulmam ve gelene öğretip çıkmam gerekiyor. Bu yüzden soruyorum. Güvenlik soruşturması şimdi mi atandıktan sonra mı yapılıyor bunu da merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden cevaplar için
-
Merhaba @deen . Komisyon karşındaki tutumun önemli olan ( kalkıp yürümediysen , küfür etmediysen vs. yoksa ) soruyu cevaplayıp cevaplamamanın önemi yok bundan emin ol , rahat ol , sen soruyu bilmediğin için elenmezsin inşlh . Çok yakın arkadaşlarım onların söylemi : hiç bilemedim karar ya da hepsini bildim beni almazlarsa dava ederim vs . Bilemeyen aldı bilen listede adını bulamadı . Bana söyledikleriydi elbette . Bu yüzden herkes için geçerli oran senin içinde geçerli . %50 ihtimalin var inşlh olumlu sonuçlanır.
Vicdani olarak rahatsızsın anladığım ama yorma kendini günde 250 kişiye ort 5 dk bir mülakatta göze batmazsın bilemediğin için merak etme:)
Şu da var ankara mülakatının kars mülakatında farkı yok bence .
Yanlış anlaşılmamayı umuyorum . -
@karar çook teşekkür ederim hocam cevabınız için çok incesiniz. Ben duy mülakat sonuçlarını beklerken ha bugün ha yarın açıklanacak derken odaklanamadım ,o güzel geçmişti belki olmuştur diye oyalandım. Tvs ve iktisata bakamadım şansıma hepsi ordan geldi hocam .
-
hem duy hem de guy mülakatına aynı il için girmek olumlu anlamda etkili olur mu