2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
arkadaşlar heyecan var biliyorum ben de çok heyecanlıyım ama sizce de 1 hafta çok erken bir süre değil mi ? Daha geçen hafta bitti mülakatlar hemen beklemeye koyulmayın. Kafanızı dağıtacak başka şeyler bulun. Belli olmuyor bakanlığın işi.
-
@saul-goodman ya dostum kimse aķıl alacak yaşte değil. Baska seyle ilgilenmeyi herkesin akil edecegini dusunuyorum. Ölum kalım meselesi gibi bakmayın bi heycanimiz var onu da birakin yasayalım. Ne guzel suraya gelip yeni bildirimde heycan yasiyoruz bence guzel seyler bunlar
-
@sedatinho anlıyorum hocam ben de yaşıyorum bunu ama ümit edip yıkılması da zor. Düşününce daha 2 iş günü oldu mülakatlar biteli o sebeple dedim çok ümit etmeyin diye. Bunu 2.5 aydır duy sonuçlarını bekleyen biri söylüyor
-
@saul-goodman ben de 4 mülakat sonucu bekliyorum bana eglenceli geliyo. Olmazsa da dunyanin sonu degil. Nasipse olacak bence birak millet heyecanini yaşasın
-
@saul-goodman Önceki yıllarda ertesi gün açıklanıyordu neden olmasın bu hafta.
-
@deli-oğlan Kasım 2012 de yapılan sınav aynı akşam 20.00 de açıklanmış.
-
Evet GİB en hızlısı, bu hafta bence de açıklanır. En kötü ihtimal haftaya kalır diye düşünüyorum.
-
Bmcede bu hafta cuma açıklanmaması için bir sebep yok ortada yeterlilikler başlayacağı gibi tabi mülakatları aynı kişiler yapıyorsa önce guy u sonuçlandırırlar iki mülakatla uğraşmazlar diye düşünüyorum cumayı bekleyelim en erken daha öncesinde gelceğini de sanmıyorum
-
Yazılı sınavı açıkladığı gibi bir sürpriz yapıp bu hafta açıklasa çok iyi olur en azından olmayanlarda KPSS ye odaklanır az kaldı çünkü
-
Yok mu dostlar bir duyum tüm kalbimle inanayım
-
Son il göç forumunda da bu şekilde bilgi alışverişinde bulunurduk nitekim ha bugün ha yarın derken bir akşamüstü tam da bugün de açıklanmaz artık derken 6 civarı açıklanmıştı ve elenmiştim gerisi malum zorluklar ve ayağa kalkma mücadelesi... Bu yolda emek veren herkesin emeğini almasını isterim inşallah bu başlıkta son stresli günlerimizdir atanırız ve bizim yolumuzdan gelen dostlarımıza tecrübelerimizi aktaracağımız günlere geçeriz , korkmayın dostlar duyumu olan varsa yazsın ben bu yoldaki kardeşlerimizin hiç birinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
yok mu üzerimize duyum atacak
-
@papatyaçayı aslında bu başlığın kaynaması lazım:)
Ben aradım bugün sayın müdürü sağolsunlar açmadılar , bu haftada yoğunlaştığını duymuştum , çıkmazsada linçleyebilirsiniz sorun değil:) -
En büyük hobim ‘beklemek’. Mütemadiyen bir şeyleri bekliyorum
-
Kurumu arayanda yok hiç galiba : )
-
Her gelen mesaja heycanlanmak beklemek zormuş hatta mülakattan bile zormuş
-
Ben kekimi yaptım kahvemde oluyo bu başlığın hareketli olması bile iyi geliyo
-
@cicekbahcesi zordur... Zaman herşeyin ilacı ah şu beklemek olmasa demiş şair
-
@gencbiraday ne güzel dediniz tam da bunun üzerine
-
@kovaryans kek neli acaba:) benimde aklımda tirileçe var üstündeki karameli yakmasam fena olmuyor ama ben çaycıyım,
Temiz delirdik burayı okusalarda acısalar açıklasalar hemencik