2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
- Komisyon istanbul için girdim. İktisat mezunuyum.
Ayıplı malın tefekkürü(veya tefekkülü) nedir
Arz yanlı iktisat tanımı
Merkez bankası para bastığında enflasyon olmazsa sebebi nedir
Gaiplik
Beyaz ciro
Tereke
- Komisyon istanbul için girdim. İktisat mezunuyum.
-
Bugün ve yarın girecek arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorabilirler mi acaba??
-
8 sorudan 3 tanesini ancak bilebildim.Moralim çok bozuldu . Kazabilme şansım var mı sizce arkadaşlar
-
@deen hocam sorunun hepsini bilmek öne
-
@babameraba önemli değil bnce kendimizi ifade edebilmeniz önemli olan zaten bilgi düzeyiniz kurum sınavıyla ölçülüyor
-
@babameraba hocam ağlayacaktım resmen moralim bozuldu onlar bile anlamıştır . İnşallah dediğiniz gibi olur
-
@deen diger arkadaşa katılıyorum kesinlikle moralinizi bozmayın önemli olan kendinizi ifade edebilmeniz içerde bütün sorulara eksiksiz cevap verebilen olmuyor zaten insallah emeginizin karşılıgını alırsınız
-
@deen Dostum sakın üzülme sen bilgini sınav aşamasında zaten kanıtladın. Heyecan kararınca iyidir; işi çok istediğini belli eder, oradaki ruh haliyle kendini tamamen ifade etmen zaten imkansız, maksat seni yakından tanıyorlar. Tahminimce en geç iki haftaya açıklanır.
-
@cons3693 Allah razı olsun hocam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kovitli olup mülakata katılamayan var mı?
-
@saul-goodman covidliler dahil 18inde bitti diye konuşuldu
-
Tahmini ne zaman açıklanır arkadaşlar sınavların açıklanması hızlı oldu sizce mülakatların açıklanması ne kadar sürer
-
arkadaslar kazandiktan sonra egitim sureci ile ilgili bilgisi olan var mi ankarada oluyor sanırım ama ne kadar sürüyor acaba ?
-
@asıl07 Son dönem guy olan arkadaşım 6 hafta oluyor dedi. Ancak onların dönemde pandemi olduğu için 4 hafta mı ne kalmışlardı Ankara da kalanını kendi vergi dairesinde almıştı eğitimi
-
Arkadaşlar bana fiyat yağmalaması nedir diye sordular araştırdım bir şey bulamadım bilgisi olan varsa yazabilir mi
-
@alexdecavo Boşverin hocam.
-
Bu sene sanki genel olarak sorular biraz güncel konular üzerine ve yorum tarzında sorular gelmiş büyük kesim mülakat performansından memnun değil diye söylenti var
-
Kurumdan haber alabilen var mı ? Bu hafta içinde ilan edilir mi listeler ? Aramaya gerek var mı acaba .
-
Evet bilgi alabilen olursa paylaşırsa seviniriz dostlar
-
@gencbiraday bilgi paylaşınca da linç başlıyor.