TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları

KPSS A
    157
    642
    154214
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Saul Goodman Son düzenleyen:

arkadaşlar heyecan var biliyorum ben de çok heyecanlıyım ama sizce de 1 hafta çok erken bir süre değil mi ? Daha geçen hafta bitti mülakatlar hemen beklemeye koyulmayın. Kafanızı dağıtacak başka şeyler bulun. Belli olmuyor bakanlığın işi.

sedatinho D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • sedatinho
        sedatinho @Saul Goodman Son düzenleyen:

@saul-goodman ya dostum kimse aķıl alacak yaşte değil. Baska seyle ilgilenmeyi herkesin akil edecegini dusunuyorum. Ölum kalım meselesi gibi bakmayın bi heycanimiz var onu da birakin yasayalım. Ne guzel suraya gelip yeni bildirimde heycan yasiyoruz bence guzel seyler bunlar

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • S
          Saul Goodman @sedatinho Son düzenleyen:

@sedatinho anlıyorum hocam ben de yaşıyorum bunu ama ümit edip yıkılması da zor. Düşününce daha 2 iş günü oldu mülakatlar biteli o sebeple dedim çok ümit etmeyin diye. Bunu 2.5 aydır duy sonuçlarını bekleyen biri söylüyor 🙂

sedatinho 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • sedatinho
            sedatinho @Saul Goodman Son düzenleyen:

@saul-goodman ben de 4 mülakat sonucu bekliyorum bana eglenceli geliyo. Olmazsa da dunyanin sonu degil. Nasipse olacak 🙂 bence birak millet heyecanini yaşasın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • D
              Deli Oğlan @Saul Goodman Son düzenleyen:

@saul-goodman Önceki yıllarda ertesi gün açıklanıyordu neden olmasın bu hafta.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • D
                Deli Oğlan @Deli Oğlan Son düzenleyen:

@deli-oğlan Kasım 2012 de yapılan sınav aynı akşam 20.00 de açıklanmış.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • F
                  fiona13 Yasaklı @Deli Oğlan Son düzenleyen:

Evet GİB en hızlısı, bu hafta bence de açıklanır. En kötü ihtimal haftaya kalır diye düşünüyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • P
                    poncik Son düzenleyen:

Bmcede bu hafta cuma açıklanmaması için bir sebep yok ortada yeterlilikler başlayacağı gibi tabi mülakatları aynı kişiler yapıyorsa önce guy u sonuçlandırırlar iki mülakatla uğraşmazlar diye düşünüyorum cumayı bekleyelim en erken daha öncesinde gelceğini de sanmıyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • G
                      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Yazılı sınavı açıkladığı gibi bir sürpriz yapıp bu hafta açıklasa çok iyi olur en azından olmayanlarda KPSS ye odaklanır az kaldı çünkü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • extraordinary
                        extraordinary Son düzenleyen:

Yok mu dostlar bir duyum tüm kalbimle inanayım 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • G

Son il göç forumunda da bu şekilde bilgi alışverişinde bulunurduk nitekim ha bugün ha yarın derken bir akşamüstü tam da bugün de açıklanmaz artık derken 6 civarı açıklanmıştı ve elenmiştim gerisi malum zorluklar ve ayağa kalkma mücadelesi... Bu yolda emek veren herkesin emeğini almasını isterim inşallah bu başlıkta son stresli günlerimizdir atanırız ve bizim yolumuzdan gelen dostlarımıza tecrübelerimizi aktaracağımız günlere geçeriz , korkmayın dostlar duyumu olan varsa yazsın ben bu yoldaki kardeşlerimizin hiç birinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 12
                          • papatyaçayı
                            papatyaçayı Son düzenleyen:

yok mu üzerimize duyum atacak

K S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • K
                              karar @papatyaçayı Son düzenleyen:

@papatyaçayı aslında bu başlığın kaynaması lazım:)
                              Ben aradım bugün sayın müdürü sağolsunlar açmadılar , bu haftada yoğunlaştığını duymuştum , çıkmazsada linçleyebilirsiniz sorun değil:)

sedatinho papatyaçayı 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • M
                                mathilda Son düzenleyen:

En büyük hobim ‘beklemek’. Mütemadiyen bir şeyleri bekliyorum

extraordinary 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • G

Kurumu arayanda yok hiç galiba : )

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • C
                                    cicekbahcesi @gencbiraday Son düzenleyen:

Her gelen mesaja heycanlanmak beklemek zormuş hatta mülakattan bile zormuş

K G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • K
                                      kovaryans @cicekbahcesi Son düzenleyen:

Ben kekimi yaptım kahvemde oluyo bu başlığın hareketli olması bile iyi geliyo

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • G
                                        gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @cicekbahcesi Son düzenleyen:

@cicekbahcesi zordur... Zaman herşeyin ilacı ah şu beklemek olmasa demiş şair

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • C
                                          cicekbahcesi @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday ne güzel dediniz tam da bunun üzerine

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • K
                                            karar @kovaryans Son düzenleyen:

@kovaryans kek neli acaba:) benimde aklımda tirileçe var üstündeki karameli yakmasam fena olmuyor ama ben çaycıyım,
                                            Temiz delirdik burayı okusalarda acısalar açıklasalar 😞 hemencik

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 19 / 33
                                            • İlk ileti