Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Kendime göre yeteceğini düşündüğüm bir puanla bende başvuru yapmayacağım. Umarım hak eden kazanır. Lütfen gitmeyecek kimse başvuru yapmasın. Herkesin gönlüne göre olur inşallah
-
Dostlar başvuru bugün başladı. Belediyenin sitesinden başvuru yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.
-
@onuktekin hocam belediyenin sitesinde başvuru yapacağımız yeri aradım taradım bulamıyorum
-
@daronacemoglu sadece mesai saatlerinde başvuru yapılabiliyor şimdi deneyebilirsiniz
-
@daronacemoglu http:/ /www.cankaya.bel.tr/teftis Arkadaşımızın dediği gibi sadece mesai saatlerinde başvuru alıyorlar.
-
kpss sonuç belgesini yükleyemiyorum. aynı sorunu yaşayan var mı ?
-
Başvuru formunu göremedim .linki var mi ?
-
belgeleri yüklemede sorun yaşıyorum ''no files selected'' hatası alıyorum belgeleri yüklerken herkes aynı durumda mı acaba ?
-
@tupacshakur aynısı bende de oluyor. çözüm bulamadım
-
Belediyeyi aradınız mı?
-
@onuktekin ben buradan giriyorum göremedim başvuru kısmını sizler başvurdunuz mu acaba?
-
@bebekendüstri belediyenin ana sayfasında başvuru için yönlendirme var. Oradan yapabilirsiniz. Bu bağlantıya yönlendiriyor.
-
Bu alım kaçla kapatır bir öngörüsü olan var mı?
-
@theekonomist net bir şey demek zor bir de liste haziran başında açıklanacak. Listeyi daha önce açıklasalar keşke
-
Bu gün son gün sanırım başvuru için. Bugün Başvuran varsa eğer başvuru numarasını bizle paylaşırsa en azından ne kadar talep olmuş görebiliriz.
-
@econn102 cuma günü saat 14 te 137 ydi hocam
-
@econn102 az önce basvurdum ve 290. adayım hayırlı olsun hepinize ( Puanım baya düşük )
-
-
mesaj atsak, arama yapsak da listeyi erken açıklasalar.
-
Ne güzel olur aslında hocam denemek lazım şansımızı